![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Repet rugamintea de a oferi o explicatie in ceea ce priveste titulatura de Nascatoare de Dumnezeu a Fecioarei.
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu fiul are si o fire umana .deoarece El s-a intrupat in Fiul Omului
|
|
|||
|
|||
![]()
A avut cat a fost pe Pamant, ca Fiu al omului. In prezent este Dumnezeu. Nu are nimic uman. Sau Il vedeti pe Isus ca fiind un hibrid? om si Dumnezeu in acelasi timp? cum ar fi aceasta? as zice ca L-am dezonora daca nu I-am recunoaste calitatea de Dumnezeu plin, fara nimic uman, cum a fost si este din vesnicii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa ne invata biserica ortodoxa. Coptii din Egip spun ca are o singura fire ,dumnezeiasca. Dumneavoastra sunteti ortodox? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 19.12.2011 at 12:36:58. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Eu recunosc ce cred, ce sunt...de unde mi-am luat invataturile, dar dumneavoastra nu recunoasteti ca biserica Adventista a preluat de la Biserica Catolica anumite invataturi, si v-am spus care, iar apoi veniti si spuneti ca Biserica Catolica nu e buna absolut deloc si ca un papa va fi Anticristul. Mie asta imi miroase a ipocrizie. Dati-va mana cu catolicii, impacati-va cu ei si anulati acele profetii referitoare la Vatican pe care profetii adventisti le-au facut (stiti la ce ma refer, ca toate religiile mai putin cea adventista se vor uni sub stapanirea Vaticanului) --- vedeti bine ca deja Biserica Catolica are stapanire asupra dumneavoastra. Recunoasteti acest lucru si impacati-va cu ideea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ei bine, tocmai asta n-o faceți...
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiu acest lucru. (Monofizitismul/ Eutihianismul)
Nu. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|