![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Luati, spre exemplu, modul de respectare a invataturilor (date de Mantuitorul) din Matei 19:9. Eu cred ca sunt incalcate urat de tot, chiar de biserica (nu doar de enoriasii nestiutori). P.S. Nu cred ca este cazul sa rediscutam acest subiect, aici. Ramane sa analilizati dvs. aspectul. Citat:
In India (ca exemplu) crestinii au primit exact aceeasi invatatura pe care o gasim propovaduita de Sfintii Apostoli, in Sfanta Scriptura. Credeti ca Sfantul Apostol Toma i-a invatat altceva? Nicidecum. Sfantul Apostol Pavel spune ca "cine propovaduieste o alta Evanghelie, diferita de cea propovaduita de el, sa fie anatema."(Galateni 1:8,9). Asa ca, daca vreti sa stiti ce au propovaduit Sfintii Apostoli Toma (in India) sau Sfantul Apostol Andrei (in tinuturile noastre), cititi Sfanta Scriptura si vedeti ce au propovaduit Sfintii Apostoli care au scris Scriptura. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Stiu ca am divagat de la tema si imi cer scuze, dar mingea era la fileu. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Eu pot sa va dau un exemplu de invataturi ortodoxe, aplicate mai corect de adventisti, decat de ortodoxie (Crezul, sau anumite puncte din Catehismul Ortodox). Dar, pentru asta ar trebui sa deschidem un alt topic. Sa ramanem la acesta idee biblica: au primit aceeasi invatatura (difera doar forma de transmitere). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acesta este versetul: "Iar Eu vă spun că, în afară de vina desfrânării, oricine-și va lăsa femeia și va lua alta, săvârșește adulter; și cel ce a luat-o pe cea lăsată, adulter săvârșește". Acum concret ce invata gresit BO referitor la acesta invatatura? Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
D-voastra ca ortodox incepator puteti sa cadeti in plasa intinsa de dumnealor. Deci exista o diferenta totala intre adventisti sau alte secte si ortdoxie. In primul rand ei au pierdut harul ,duhul sfant. Nu au Sfinte Taine ,nu cinstesc ,defaima Sfanta Cruce si pe Maica Domnului Adevarul e in ortodoxie ,asa cum l-a lasat Hristos |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Avem scrierile sfintilor parinti pt.a afla adevarul. D-voastra participati duminica la sf.Liturghie? Daca da ,ar trebui sa sorbiti cuvintele predicii. De acolo va veti intari duhovniceste si veti abandona aceste idei ecumeniste. Nu putem amesteca adevarul cu minciuna ,stiut fiind ca sectele se bazeaza pe invatauri false ,minciuni. Ca dovada ca nu exista o unitate de credinta la aceste secte. Pe cand ortodoxia sta dreapta in picioare ,neschimbata de 2000 ani Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]()
... mai ales când sunt date pe față subiectele sensibile. Când Scriptura și logica nu mai ajută, trecem la argumentul "forte".
|
|
|||
|
|||
![]()
Asteptam raspunsul cu privire daca existau cruci pe biserici si de la celalalt domn. In fine. Nt care este creat de biserica ortodoxa arata ca biserica va fi prigonita nu biruita! Daca adventii au creat o biserica dar erau si alte biserici care tineau Cuvantul Domnului de ce nu s-au alipit de acestea? Sincer debitezi n prostii si nu ai dovada ca erau adventisti crestini si inainte de biserica voastra. Adventisti crestini in sensul ca respectau legea biserici actuale advente nu neaparat dupa nume!
Apoi Nt nu spune sa interpretam cuvantul Domnului cum vrem noi ci sa ascultam de biserica! Ei au iesit din mijlocul nostru, dar nu erau dintre ai nostri. Caci daca ar fi fost dintre ai nostri, ar fi ramas cu noi; ci au iesit, ca sa se arate ca nu toti sint dintre ai nostri. (1Ioa.2:19) Bine stateam sa ma gandesc tu nu poti pricepe ca miscarea adventa s-a nascut dintr-o amagire cum sa intelegi lucruri mai complicate? Esti indoctrinat numai adventii in aceasta problema nu pot vedea ca sunt orbi. Domnule Profet de carton apelez la dumneavoastra iara cu multumiri anticipate. Cum a luat nastere aceasta miscare adventista? Din amagire sau din dezamagire? P.s sincer asteptam niste raspunsuri mai bune dar nici nu au cum sa le dea! Spun: biserica ortodoxa s-a format in sec 4 sau nu stiu care. Aiurea! Ce au renuntat preotii sau episcopii din biserica "nu stiu care" si au trecut la o biserica formata din neant numita ortodoxa? Cum poti sa crezi astfel de minciuni?!? Last edited by bairstow; 16.12.2011 at 15:04:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Deschideti dvs. un topic pe acesta teama, referitoare la invataturi ortodoxe biblice si respectarea lor de catre biserica AZS. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|