![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Iar faptul ca in pantecele Maicii Sale Hristos a fost si Dumnezeu, Maica S-a normal ca L-a nascut pe Dumnezeu, deci e nascatoare de Dumnezeu. Si care sunt conotatiile blasfemiatoare? Nu ma deranjeaza acest termen atat timp cat e justificat. Nu trebuie sa ne ascuntem dupa deget si sa nu spunem lucrurile pe nume. Una e politetea alta e diplomatia. Diplomatia din punctul meu de vedere e o alta forma de ipocrizie. E clar ca avand invataturi de credinta diferita cel putin a unuia dintre noi este gresita. Invatatura de credinta gresita e erezie. Eu va consider pe dvs eretic, dvs pe mine. Eu consider ca dvs nu va veti mantui, dvs ca eu (aici nu contest ca ati avea dreptate, doar ca dreptatea nu se refera la greseala invataturilor). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Și Cine mă rog frumos n-a fost din veșnicie? Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu ma retrag momentan deoarece nu primesc raspunsurile (valeleu cati adventi am ametit -ei fiind deja ametiti- care nu vor sa revina la adevar . Am stat de exemplu cu o fata de vorba si sic ce credeti ca mi-a zis atunci cand eu credeam ca am dat lovitura? Ca trebuie sa studieze mai atent apocalipsa!!! Au ei o problema cu apocalipsa!!!) nu inainte de a arata ca adventii nu se bazeaza numai pe textul biblic ci si pe traditia ortodoxa deoarece ei cred si in crezul ortodox. Asta imi pare chiar o aberatie! Sau a-ti renuntat la el?!?
P.s Martorii iehovisti au spus ca generatia anului 1914 va "prinde" revenirea Domnului Iisus. Astazi ei nu spun ca s-au inselat ci spun ca din acel an Iisus guverneaza in mod invizibil. Interesant ca in acest babilon de culte care il cauta aiurea pe Dumnezeu nu se lovesc decat rareori unii pe altii. Deobicei se sprijina si lovesc impreuna doar in biserica ortodoxa si catolica! Culmea e ca biserica romano catolica intr-un spirit mai crestin (normal) decat adventii ii considera pe acestia frati, poate putin rataciti. Eu as zice ca nu sunt frati sunt fii! Last edited by bairstow; 18.12.2011 at 18:20:48. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa cum altii au gresit puteti gresi si dvs. Citat:
Citat:
Citat:
Hristos.Hristos a fost Om si Dumnezeu. Cum omul are inceput nu a fost din vesnicie. Nu cred ca este o tragedie daca discutam off topic. Inevitabil se vor atinge si alte aspecte care vor duce la alte subiecte. Se vor deschide nenumarare topicuri si ar fi mai greu de urmarit. Asta e parerea mea. A si eu ma refeream la faptul ca imi expun parerile fara perdea, doar la sta ma refeream in ceea ce priveste ipocrizia. |
|
|||
|
|||
![]()
Recunosc că am limite și tocmai de aceea nu vreau să mă aventurez pe terenul speculațiilor. Acolo unde Biblia tace, mai bine nu vorbesc.
Citat:
Citat:
Dvs. ați spus textual: "Firea umana nu a existat inainte de zamislire", iar eu v-am cerut să faceți abstracție de termenul "firea umană" (mi-era teamă că n-o veți face) și să vă amintiți dacă nu cumva Dumnezeu Fiul S-a prezentat în formă de om înaintea pământenilor și înainte de momentul Betleem. Citat:
Adevărat, dar va fi mult mai greu de urmărit subiectul topicului. Deja s-a diluat perfect subiectul inițial... a devenit apă de ploaie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si daca sunt totusi aspecte din viata curenta (nu imi vine acum un exemplu) despre care Sf Scriptura nu vorbeste? Pe baza a ce luati o anumita atitudine? Citat:
Citat:
Citat:
Dar tot nu ati raspuns la aspectul cu Nascatoare de Dumnezeu. Daca Hristos era Dumnezeu in pantecele mamei Sale si Dumnezeu dupa nastere, cred ca e corect sa presupunem ca si in timpul nasterii era Dumnezeu. Deci Fecioara Maria L-a nascut pe Dumnezeu. Si care sunt aspectele problematice in atibuirea (de catre Dumnezeu, tin sa mentionez) denumirii de Nascatoare de Dumnezeu.
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi. Last edited by Lucian008; 19.12.2011 at 10:36:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu este aceeași Persoană? Decât să spuneți "nu", mai bine nu răspundeți... s-ar putea să veniți în conflict cu dogmatica ortodoxă. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Repet rugamintea de a oferi o explicatie in ceea ce priveste titulatura de Nascatoare de Dumnezeu a Fecioarei.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|