![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi arata-mi niste profetii care sa nu fie marca White! Apoi daca scrierile lui White se aseamana cu cele ale lui Smith nu au avut aceasi sursa? Sau a plagiat White? P.S eu stiu ca imi evitati intrebarile deoarece nu va intereseaza adevarul sau poate chiar nu puteti raspunde! M-am gandit si eu asa : daca as fi adventist cum as putea interpreta acest verset (ei au iesit din mijlocul nostru). Singurul raspuns ar fi ca in America nu erau crestini adevarati ci doar in Europa. Dar deja tehnologia era destul de avansata si crestinii europeni nu au luat parte la amagirea adventa! (Inca nu as-ti spus concret cum a-ti aparut ca biserica). P.s 2 Eu citisem ca Harold Camping a fost adventist. Oricum nu am zis adventist de ziua a saptea si am precizat ca probabil dintr-o ramura adventa! Adventii nu au profetit anul acesta sfarsitul ! Dar ca deobicei faceti din tantar armasar! Dar faptul demonstrat (daca nu demonstreaza tu invers!) ca grasu a mintit spunand despre mine ca mint pe acest fapt il omiti?!? :))) Last edited by bairstow; 18.12.2011 at 08:34:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Intr-o zi un adventist m-a luat de manuta si m-a dus in camera unde se schimbau pastorii. Si am ajuns inaintea lor. M-a luat ca sa imi explice lucrurile. Unul a intrat si m-a ignorat complet altul a intrat si s-a uitat urat iar in fine al nustiucatelea a inceput sa-mi explice ideile advente. Acest om nu a raspuns ca aveam idei nu stiu cum ci dimpotriva mi-a zis :in curand vei afla adevarul! Aici a avut dreptate. Dupa acel dialog biserica adventa a devenit pentru mine din ce in ce mai clar ca nu era decat o biserica lumeasca!
Nu ti s-ar parea ciudat domnule adventist ca adevarata biserica a lui Iisus sa apara in anul 2011 (contrazicand n versete care arata ca biserica este de nebiruit) din profetiile tampe ale lui Harold Camping? Probabil ca da! dar asta s-a intamplat la voi. Fiind indoctrinati pe niste calcule lumesti nu a-ti recunoscut ca a-ti fost amagiti si a-ti continuat sa vedeti in anul 1844 nu stiu ce profetie! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, cam asta au facut. Si asta e o asemanare cu martorii lui Iehova, care, vazand ca 1914 nu se implineste cum au spus ei initial, au schimbat zicand ca venirea lui Cristos a avut totusi loc, insa invizibil. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa intram pe subiect: ce profetie au facut adventistii de ziua a saptea si, deoarece au vazut ca nu s-a implinit, au schimbat interpretarea? |
|
|||
|
|||
![]()
Ba da. Pentru ca nu v-am bagat in aceeasi oala ci am sesizat o asemanare. Asemanari puteti avea si cu baptistii. Sau cu crestinii dupa evanghelie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cea cu sfantul locas/ anul 1844
|
|
|||
|
|||
![]()
Referitor la profetia din Daniel 8:14 (cea cu 2300 de seri si dimineti si "sfantul locas") adventistii de ziua a saptea au o singura interpretare: cea referitoare la lucrarea de Preot si mare Preot a Domnului Iisus Hristos, in Sanctuarul Ceresc (asa cum este descrisa in Evrei cap. 8, 9 si 10).
P.S. Nu ne puneti in carca interpretarile altora. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|