![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar ce vezi tu e cam blurat si nu se poate considera ca vezi bine. Ti-am mai zis, nu te mai baga in cifre, ca iti prinzi urechile. Cand e vorba de cifre nu mai poti sa pretinzi ca ai dreptate doar pentru ca esti ortodox. Si chiar cei care cred cand zici ca doar tu si confesiunea ta mergeti in rai, incep sa-si puna intrebari cand vad ce goange statistice lansezi in eter. Spre cunostinta ta: doar catolicii carismatici, singuri, depasesc cu siguranta cifrele pe care le avansezi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La cifre e posibil sa ma pricep mai mult decat tine, degeaba lansezi tu judecati fara sa stii despre ce e vorba. Am facut un liceu de matematica-fizica si am dat chiar si meditatii la matematica. Revenind la penticostali si carismatici, poti sa aduni tu cati vrei, niciodata n-o sa iasa numarul acela. Doar penticostali sunt trecuti 280 de milioane. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|