![]() |
![]() |
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Sau, daca ai tu vreun document, pune-l aici sa vedem si noi descoperirea istorica epocala, pe care o ai. Citat:
Asa cum au facut TOTI misionarii din secolul I pana in secolul al XXI-lea: invatand limba bastinasilor. Citat:
Nici vorba. Nu exista niciun document care sa ateste ca cineva, oricine, a predicat Evanghelia si a invatat viata crestina pe vreun om sau vreo comunitate, prin vorbirea in alte limbi. Nu doar ca Istoria NU iti sustine teoria, dar Biblia iti spune complet altceva. Vezi ca daca vei studia Biblia, acolo scrie exact pentru ce era si este necesara vorbirea in alte imbi. Citat:
1. Acum lucrurile s-au schimbat, tehnologia a avansat insa de Google Translate nu are nici zece ani. Timp de o mie de ani inainte de Google Translate, Biserica Ortodoxa a facut misiune prin vorbirea in limbi? 2. Comunicarea se face la fel ca acum 2000 de ani. Eu invat limba ta sau tu pe a mea. 3. Daca premisele sunt false, concluzia este falsa. Citat:
Imi cam place chestia asta dar eu nu as fi indraznit sa o spun. Printre altele, pentru ca nu o cred. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|