![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti recomand sa studiezi! Si, in urma studiului sa scrii aici concluziile, la rand. Adica sa spui asa: "iubiti frati si surori, vorbirea in limbi in biserica primara era necesara pentru:EXACT pentru motivele de atunci.1. -La aceasta slujea acest dar in vremea lor." Dar daca tu nu stii motivele de atunci, nu stii nici cele de acum. Vezi de ce este necesar sa studiezi Biblia? Intelegi cum era atunci si poti observa daca mai este necesar sau nu, in vremea ta. Citat:
Daca nu vei citi, vei fi in intuneric si vei tot pune la intrebari toata viata ta. Dar m-am obisnuit cu ideea ca unii ortodocsi nu citesc Biblia nici sa-i pici cu ceara, asa ca iti povestesc eu Fapte 10, ca stiu ca-ti plac povestile: Intr-o zi placuta de toamna, una din ultimile insorite din acel an, sfantul Petru în jurul pranzului, s-a suit pe acoperis sa se roage. Acoperisul nu era cu panta abrupta precum casele sasilor din Transilvania, ci unul plat asa cum au locuintele din Orientul Mijlociu.Asta e intrebarea fundamentala la care trebuie sa raspunzi tu. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|