Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.12.2011, 09:57:18
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
Va rog frumos sa respectati textul biblic.
Nu am citat, ci am comentat. Când citez, obișnuiesc să pun ghilimele.

P.S. Ați reușit să faceți varză conceptul și aproape-mi pare rău că m-am abținut a comenta a doua parte a postării. Poate ați fi învățat ceva...
Vechi 19.12.2011, 11:03:20
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul

P.S. Ați reușit să faceți varză conceptul și aproape-mi pare rău că m-am abținut a comenta a doua parte a postării. Poate ați fi învățat ceva...
Draga domnule, nu fac altceva decat sa afirm cu tarie invatatura pionierilor adventisti. Imi pare rau ca nu ne putem intelege. Eu nu folosesc termenul de Trinitate, pentru ca nu l-am gasit in Biblie. Dar am gasit in Biblie ca Tatal e Dumnezeu, Unul, si Fiul este Dumnezeu, deoarece in eternitate El a fost nascut de Tatal, a provenit din Tatal, dar este alta persoana decat Tatal si implicit un alt Dumnezeu, care se inchina Tatalui recunoscandu-L ca Dumnezeu al Sau. Tatal nu se inchina Fiului ci primeste inchinare de la Acesta. Amandoi au aceeasi natura, Tatal si Fiul. Ei sunt acei "Noi" din Geneza, Dumnezeii elohim (consultati textul biblic, vedeti ca acolo dumnezeirea este la plural). Eu asta cred ca pionierii adventisti au dreptate. Acum, poate ca e o erezie. Recunosc ca atata pot. Mai mult nu.
Vechi 19.12.2011, 11:06:44
Banned

Implicit

Citat:
Draga domnule, nu fac altceva decat sa afirm cu tarie invatatura pionierilor adventisti. Imi pare rau ca nu ne putem intelege. Eu nu folosesc termenul de Trinitate, pentru ca nu l-am gasit in Biblie. Dar am gasit in Biblie ca Tatal e Dumnezeu, Unul, si Fiul este Dumnezeu, deoarece in eternitate El a fost nascut de Tatal, a provenit din Tatal, dar este alta persoana decat Tatal si implicit un alt Dumnezeu, care se inchina Tatalui recunoscandu-L ca Dumnezeu al Sau. Tatal nu se inchina Fiului ci primeste inchinare de la Acesta. Amandoi au aceeasi natura, Tatal si Fiul. Ei sunt acei "Noi" din Geneza, Dumnezeii elohim (consultati textul biblic, vedeti ca acolo dumnezeirea este la plural). Eu asta cred ca pionierii adventisti au dreptate. Acum, poate ca e o erezie. Recunosc ca atata pot. Mai mult nu.
Bun. Și această concepție vă ajută cu ceva în procesul propriei mântuiri?
Vechi 19.12.2011, 11:09:04
Banned

Implicit

Citat:
Bun. Și această concepție vă ajută cu ceva în procesul propriei mântuiri?
Dar pe dumneavoastra va ajuta cu ceva ca tineti Sambata si nu Duminica?
Vechi 19.12.2011, 11:37:10
Banned

Implicit

Citat:
Dar pe dumneavoastra va ajuta cu ceva ca tineti Sambata si nu Duminica?
Nu știu. Să-l întrebăm pe Isus:

"Cine are poruncile Mele și le păzește, acela Mă iubește; și cine Mă iubește, va fi iubit de Tatăl Meu. Eu îl voi iubi, și Mă voi arăta lui." (Ioan 14,21)
Vechi 19.12.2011, 11:52:38
Banned

Implicit

Citat:
Nu știu. Să-l întrebăm pe Isus:

"Cine are poruncile Mele și le păzește, acela Mă iubește; și cine Mă iubește, va fi iubit de Tatăl Meu. Eu îl voi iubi, și Mă voi arăta lui." (Ioan 14,21)
Unde a poruncit Isus pazirea Sambetei?
Vechi 19.12.2011, 11:59:24
Banned

Implicit

Citat:
Unde a poruncit Isus pazirea Sambetei?
Pe Muntele Sinai.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali Anca-Miha Secte si culte 1268 12.07.2016 01:44:25
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16