![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
A avut cat a fost pe Pamant, ca Fiu al omului. In prezent este Dumnezeu. Nu are nimic uman. Sau Il vedeti pe Isus ca fiind un hibrid? om si Dumnezeu in acelasi timp? cum ar fi aceasta? as zice ca L-am dezonora daca nu I-am recunoaste calitatea de Dumnezeu plin, fara nimic uman, cum a fost si este din vesnicii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe Muntele Sinai.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi-e teamă pur și simplu că voi fi prins la mijloc, căci inevitabil am atinge chestiunea filioque. De aceea prefer să mă axez mai mult pe problemele practice ale teologiei adventiste. Eu nu sunt teolog.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ok, cum doriti. Nu vroiam polemica, nu vroiam sa dezbatem filoque sau crezul ortodox, fiecare cu a lui,pur si simplu nu stiam cu credeti d-voastra, atata tot.
|
|
|||
|
|||
![]()
acolo a fost degetul lui Dumnezeu Tatal
|
|
|||
|
|||
![]()
Dacă certificați dumneavoastră, musai că așa trebuie să fie!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Reluati Noul testament si aratati-mi unde Isus sau vreun apostol porunceste tinerea Sambetei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa ne invata biserica ortodoxa. Coptii din Egip spun ca are o singura fire ,dumnezeiasca. Dumneavoastra sunteti ortodox? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"άρα άπολείπεται σαββατισμός τώ λαώ τού Θεοώ" (Evrei 4,9 - în original)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|