![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ei bine, tocmai asta n-o faceți...
|
|
|||
|
|||
![]()
cum nu fac asta? v-am trimis la pionierii adventisti, dar nu ati vrut sa luati in considerare ca si aceia au avut ceva de zis si credeti-ma, multi pionieri adventisti au luptat mai mult pentru Domnul decat o faceti dumneavoastra.
|
|
|||
|
|||
![]()
sfirsitul veacurilor este aproape ,apoi incep alte veacuri -vremurile feriocite promise,
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dupa sfarsitul veacurilor incepe vesnicia.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe ce va bazati cand spuneti ca sfarsitul veacului acestuia e aproape? pe scrierile Ellenei White? pe profetiile vreunui profet adventist? Eu as afirma ca veacul acesta poate sa mai dureze sute de ani, pana sa vina Cristos, cu ce ma puteti contrazice? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
probabil pe unele semne deja implinte.
|
|
||||
|
||||
![]()
Unele semne era implinite si in timpul apostolilor care asteptau venirea in timpul vietii lor. Unele erau implinite si acum 1000 de ani, unele acum 500, unele acum 100, si unele sunt si acum.
|
|||
|
|||
![]()
Nu avem de unde sa stim, timpurile si perioadele nu sunt in grija noastra, a oamenilor. Nici Fiul nu stie acea zi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum serios: nu știe, ori nu știa? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|