![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt depasit de subiect. Nu stiu in ce credeau. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu interpretau si ei aceeasi Scriptura? Ce va face sa credeti ca dvs nu o interpretati gresit?
|
|
||||
|
||||
![]()
Stimate administrator te rog frumos sa ii aplici Profetului pedeapsa pe care el crede ca le-o va aplica Dumnezeu pacatosilor, adica suprimarea.
1. Nu vrea sa isi asume o identitate si se contrazice cu toti fara a isi sustine propriile credinte 2. Sustine ca din Sf Scriptura reiese ca Ziua de odihna, ziua Domnului este ziua a 7-a, pe care o tine de altfel. Apoi sustine ca poate veni cu dovezi ca Sf Scriptura in NT nu confirma ziua Sabatului 3. Contesta Sf Traditie, dar desi sustine existenta Sf Treimi sustine ca acesta nu reiese explicit din Sf Scriptura (de unde reiese atunci???) 4. Sutine ca Hristos nu a fost Dumnezeu de fapt. Iar firea umana dupa inviere s-a transformat in fire dumnezeiasca, adica un om a devenit Dumnezeu 5. Sustine ca Tatal este singurul Dumnezeu. Dupa de razgandeste si este si Fiul Dumnezeu, dar este Dumnezeu peste toti mai putin peste Tatal, care in schimb este Dumnezeiu peste toti, inclusiv Fiul. Despre relatia de "subordonare" a Sf Duh inca nu s-a pronuntat, dar daca i se va mai acorda putin timp nu va ramane dator cu siguranta. 6.Exista mai multi Dumnezei PS: Imi cer scuze ptr tonut ironic dar faptul ca unii au convingeri gresite pot sa inteleg si sa discut cu ei pe temele respective, in schimb problemele patologice sau dorinta de a starni conflicte nu cred ca trebuie sa se manifeste aici. Multumesc, |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu e ura, asta ca sa raspund la atitudinea fata de dvs. Atunci spuneti ce nu este adevarat din ce am afirmat eu? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am facut altceva decat sa port conversatii in termeni amicali si civilizati. Am expus ceea ce cred eu, un om batran care a trecut prin multe in viata si prin mari greutati. Nu am afirmat ca eu am adevarul. Asta e nivelul meu de intelegere, atata pot eu pricepe. Acum de ce veniti cu parul? Ce v-am facut? Cu ce v-am deranjat? pentru ce doriti excluderea mea de pe acest forum? Probabil ca spun prostii, dar pentru asta de ce nu ma evitati, daca va deranjeaza dialogul cu mine?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Am raspuns in mesaj. Pot sa inteleg ca cineva are o alta parere. Asta pot sa inteleb, chiar daca eu consider ca e gresita. Dar ma enerveaza ca va contraziceti, ca afirmati chestii ilogice, cum ar fi ca exista niveluri de dumnezeire, ca Dumnezeu are un alt Dumnezeu, ca exista mai multi dumnezei (3 Persoale ale Sf Treimi nu inseamna mai multi dumnezei), ca va contraziceti cu toti, ca nimeni nu are dreptate, dar nu ne spuneti unde este dreptatea (si nu raspundeti ca la Dumnezeu). Asta nu pot sa inteleg. Si consider ca am dreptul sa ma simt jignit si sa adopt o atitudine agresiva pentru a contracara ... nici nu stiu cum sa numesc ceea ce faceti dvs.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca acestia (Ei au iesit din mijlocul nostru, dar nu erau dintre ai nostri. Caci, daca ar fi fost dintre ai nostri, ar fi ramas cu noi; ci au iesit, ca sa se arate ca nu toti sunt dintre ai nostri. (1Ioan.2:19) ) care nu au iesit erau crestini de tip advent nu inteleg de ce nu respectau sambata si alte lucruri advente! Apoi biserica fara episcopi si prezbiteri cred ca e o biserica moarta! Biruita!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|