![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Nu prea pricep cum vine sa fii antitrinitarian si totusi sa crezi in dumnezeirea Domnului Iisus Hristos. Spre exemplu, martorii lui Iehova nu sunt trinitarieni si, in consecinta, nu cred in dumnezeirea Domnului Iisus Hristos. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A nu fi trinitar nu are neaparat ca si consecinta necredinta in dumnezeirea lui Isus. Ati citit scrierile pionierilor adventisti? Au nesocotit ei dumnezeirea Domnului? ma indoiesc! |
|
|||
|
|||
![]()
Asta chiar suna a ciudatenie. Multe biserici vor fi anexate sau inghitite de biserica catolica (lucru care s-a si inceput), dar nici intrun caz biserica AZS. Parerea mea este ca,pazitorii duminicii (inventie catolica - lucru recunoscut de biserica catolica) vor fi asimilati, cu totii de biserica catolica. Nu este cazul bisericii AZS, care este pazitoare a zilei a saptea.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Singurul Dumnezeu peste toti este Tatal. Isus este Dumnezeu peste toti cu exceptia Tatalui, pe care Il cheama ca Dumnezeu al Sau si caruia I se supune 1 Corinteni 15:28. Pionierii adventisti au aratat clar lucrul acesta si este biblic. Apoc 3:12, Ioan 20:17.
|
|
|||
|
|||
![]()
1 Corinteni 8:6 Totuși, pentru noi, este un singur Dumnezeu, Tatăl, din Care sunt toate și noi întru El; și un singur Domn, Iisus Hristos, prin Care sunt toate și noi prin El.
http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=12&cap=8 Cand vorbeste de un singur Dumnezeu, acel Dumnezeu unic, intotdeauna in Scripturi, se face referire la Tatal si numai la El. Pentru ca El L-a nascut in vesnicii pe Fiul si El a creat totul. Nu Fiul L-a nascut pe Tatal ci Tatal pe Fiul, in vesnicii, prin urmare Fiul ii este supus. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|