![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Contraziceti Scriptura: 1 Corinteni 8:6 totuși pentru noi nu este decât un singur Dumnezeu: Tatăl, de la care vin toate lucrurile Dumnezeu peste toti este numai Tatal. Tatal este Dumnezeu si peste Isus (pot aduce versete) --------------------------------------------------- Concluzia? nu puteti nega influentele catolice evidente din cadrul religiei dumneavoastra. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa cum altii au gresit puteti gresi si dvs. Citat:
Citat:
Citat:
Hristos.Hristos a fost Om si Dumnezeu. Cum omul are inceput nu a fost din vesnicie. Nu cred ca este o tragedie daca discutam off topic. Inevitabil se vor atinge si alte aspecte care vor duce la alte subiecte. Se vor deschide nenumarare topicuri si ar fi mai greu de urmarit. Asta e parerea mea. A si eu ma refeream la faptul ca imi expun parerile fara perdea, doar la sta ma refeream in ceea ce priveste ipocrizia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dvs. cum interpretati profetia din Daniel 8:14? Sau, ce interpretari pauzibile cunoasteti? |
|
|||
|
|||
![]()
Interpretarile se fac numai de catre cei care au revelatii. Logica umana si cunoasterea Scripturii nu pot dezvalui tainele unei profetii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Toma I-a zis: "Domnul meu si Dumnezeul meu!" (Ioan 20:28). Nu trebuie sa fim exclusivisti (sa luam un verset si sa le radem pe celelalte).Toate versetele din Sfanta Scriptura se completeaza, nu se anuleaza unele pe altele. Citat:
Eu cred ca suntem cea mai originala Biseirica. De asta ne "iubesc" multi (mai ales papalitatea). |
|
|||
|
|||
![]()
Si, nu cunoasteti nici o interpretare facuta de catre cei care au revelatii? Poate corectati interpretarea adventisa.
|
|
|||
|
|||
![]()
Totusi, ce revelatii sa mai asteptii, de vreme ce Scriptura iti ofera multe indicii clare, in anumite cazuri (cum ar fi identificarea fiarei din Apocalipsa - pentru care iti ofera vreo 10 indicii care nu te lasa sa dai gres).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adventistii de la inceput, care nu invatau Trinitatea, nu credeau in dumnezeirea lui Isus?! pai si atunci? |
|
|||
|
|||
![]()
in anumite cazuri, insa in majoritatea, nu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt depasit de subiect. Nu stiu in ce credeau. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|