Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.12.2011, 11:24:15
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
Pai nu, vorbirea in limbi este liantul "penticostalului", dar nici ce spuneti dumneavoastra nu este. Papa a mentionat botezul in numele sfintei Treimi ca fiind puntea de legatura intre religiile crestine.
Nu știu domnule, spre deosebire de dvs. eu nu sunt profet. Mi-am exprimat doar o părere. Viitorul (poate cel foarte apropiat) va demonstra care e "liantul".

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
Nu intelegeti. Spiritismul a existat dintotdeauna, fara perioade de inexistenta, prin urmare nu poate exista spiritism modern (decat daca mortii sunt chemati prin alte metode, moderne, ceea ce nu am auzit!). Iar profetia asta o puteam spune si eu, doar sunt profet [chiar daca de carton].
Bine, dacă nu agreați termenul "spiritism modern", vi-l sugerez pe acesta: "spiritism modernizat".

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali Anca-Miha Secte si culte 1268 12.07.2016 01:44:25
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16