![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
In schimbul a ce, ca daca nu crezi in acel lucru nici n-ai cum sa-l dai la schimb nici macar teoretic :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Și da, toți acei martiri și blabla s-au înșelat, într-un efect de turmă pe care te-a luat și pe tine. |
|
|||
|
|||
![]()
Defapt prima oară a fost la 16 ani. Câte păcate am încălcat? :D
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa mare a fost presiunea psihica si remuscarea incat ai decis ca mai bine sa nu existe Dumnezeu decat cu mustrari de constiinta dupa evenimentele de la 16 ani? :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai frate, eu iti raspund, fratia ta nu imi raspunde. Ce fel de dialog este acesta? Discutam despre altceva. Unde m-am referit eu la sex? Macar la intrebarea asta poti sa raspunzi clar? Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]()
Am făcut după ce am renunțat. Și tot n-am aflat răspunsu la păcate . :D
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce frăție? Nu te-ai referit, da la întrebările tale ți-am referit un link care îți răspunde la întrebari. Așa că eu am întrebat altceva. Capisi?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar de ce trebuia sa te superi pe Dumnezeu si sa-i dai shutdown? Crezi ca erai primul din istorie care face, sau ce. A zis ca iarta de 70 de ori cate 7 in fiecare zi. Cred ca tu te-ai deznadajduit cu totul si de Dumnezeu si de iertare si de tot.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|