Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.05.2010, 23:57:25
modern talking
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
mie-mi face placere sa vorbesc cu tine.:) Conceptie geocentrica? ce inseamna?

PS: nu trebuie sa te superi, doar sa accepti ca exista si oameni care cred in Dumnezeu.
ge= pământ
centri=centru, adică Pământul se află în centrul universului.
Nu mă supăr, da de ce religia ne este băgată pe gât? Un exemplu ar fi orele de religie din școli.
Reply With Quote
Vechi 02.05.2010, 00:39:36
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de modern talking Vezi mesajul
ge= pământ
centri=centru, adică Pământul se află în centrul universului.
Nu mă supăr, da de ce religia ne este băgată pe gât? Un exemplu ar fi orele de religie din școli.

Inteleg.

Nu stiu. Dumnezeu nu obliga pe nimeni sa creada, ne-a lasat liberul arbitru. :) Presupun ca din acelasi motiv pt care mi-au bagat si mie chimia pe gat, desi nu mi-a placut ( nu de alta, dar aveam o profesoara...tremuram inca din pauza ca incepe ora ei) :)

Noapte buna! sper sa mai vorbim.

Last edited by maria-luisa; 02.05.2010 at 00:49:32.
Reply With Quote
Vechi 02.05.2010, 01:41:27
modern talking
Guest

Implicit

Chimia e reală, se studiază pentru că este nevoie de ea. Ai putea spune ușor că apa e ceva duhovnicesc da eu spun ce e formată din două molecule de hidrogen si una de oxigen, mai crede dacă n-ai fi studiat chimia?
Reply With Quote
Vechi 02.05.2010, 05:52:10
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Modern Talking, ce crezi tu ca stii care nu stim noi? Chiar nu realizezi ca oamenii credinciosi nu sunt niste ignoranti, ca multi sunt oameni instruiti, ca lucreaza în domenii specializate, sunt profesionisti, au o cultura?

Faci pe desteptul dar nu cunosti nici macar formula apei.

Molecula apei e formata din doi atomi de hidrogen si unul de oxigen, formula nu e din doua molecule de hidrogen si una de oxigen fiindca o substanta e formata din acelasi tip de molecule nu din mai multe tipuri.

Dupa cum vezi, inclusiv la domeniul chimie stam mai bine ca tine.

Eu te sfatuiesc sa-ti vii în fire fiindca faci de râs ateismul mai rau decât au facut-o ceilalti atei care au intrat pe forum.
Vechi 02.05.2010, 08:49:08
voodoo
Guest

Implicit

In ce sens au facut de ras ateismul ???
Reply With Quote
Vechi 02.05.2010, 10:54:22
modern talking
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Modern Talking, ce crezi tu ca stii care nu stim noi? Chiar nu realizezi ca oamenii credinciosi nu sunt niste ignoranti, ca multi sunt oameni instruiti, ca lucreaza în domenii specializate, sunt profesionisti, au o cultura?

Faci pe desteptul dar nu cunosti nici macar formula apei.

Molecula apei e formata din doi atomi de hidrogen si unul de oxigen, formula nu e din doua molecule de hidrogen si una de oxigen fiindca o substanta e formata din acelasi tip de molecule nu din mai multe tipuri.

Dupa cum vezi, inclusiv la domeniul chimie stam mai bine ca tine.

Eu te sfatuiesc sa-ti vii în fire fiindca faci de râs ateismul mai rau decât au facut-o ceilalti atei care au intrat pe forum.
Era aproape două noaptea și nu eram complet treaz, oricum nu am pretenția de a fi chimist, nu eu am început cu chimia.
Reply With Quote
Vechi 02.05.2010, 10:16:11
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de modern talking Vezi mesajul
Chimia e reală, se studiază pentru că este nevoie de ea. Ai putea spune ușor că apa e ceva duhovnicesc da eu spun ce e formată din două molecule de hidrogen si una de oxigen, mai crede dacă n-ai fi studiat chimia?
O fi folositoare si chimia, dar cred ca mai folositor in viata este sa ai o conduita morala si sanatoasa.Tu nu crezi asta? :)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau o dovada? Templier Knight Generalitati 12 15.01.2011 14:17:34
O dovada incredibila de ipocrizie freespirited Generalitati 85 26.09.2010 09:02:57
prostie omeneasca padrevicentiu Generalitati 51 31.07.2010 18:43:21
Bunatate=prostie? sergiu Generalitati 3 12.10.2009 00:35:52
O dovada vie Laurentiu Intamplari adevarate 34 22.10.2007 18:18:07