Citat:
În prealabil postat de Anytza
Dar d c nu spui care sunt? poate fiindca nici tu nu ai habar???
Acum intreb pe toata lumea: cine stie ca astea erau teoriile de acum cateva sute de ani(100,200,nu mai stiu exact), chiar nu a mai auzit nimeni? pt ce au fost arsi galileo si bruno si altii care ziceau ca universu e mare si are o infinitate de stele si pamantul se invarte in jurul soarelui si altele? Topcat,ai2, voi ati auzit?
Nu,pt tine inseamna patrat.
Imediat te-ai legat de religie, esti foarte revoltat, nici nu te intereseaza de evolutionism, decat sa denigrezi crestinismul.
Asta e ultimul post pe care ti-l mai adresez, fiindca tu nu stii lucruri de baza pe care le stie toata lumea, sau macar cei care cred evolutionismul,
tu decat contrazici, fara argumente, fara dovezi, si nu crezi nici macar "datele si dovezile istorice" din cartea lui darwin, care a fondat evolutionismul si a altor cercetatori evolutionisti.
|
Sa nu-mi spui ca Galileo si Bruno au fost arsi pentru ca nu au recunoscut ca exista o infinitate de stele si ca Biserica sustinea asta cu tarie.
Iar aia nu era stiinta. Erau doar niste zbateri firave a ceea ce fusese stiinta inainte de Evul Mediu (intunecat cum i se spune).
"Nu,pt tine inseamna patrat." - seamana a bataie de joc.
Geometria elementara ne spune ca cercul este una, iar sfera este alta.
Din citatul resptectiv reiese ca pamantul avea forma unei farfurii.