Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.04.2010, 09:52:43
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anytza Vezi mesajul
si manualele de biologie spun asa:"specia este o comunitate de populatii care se pot incrucisa intre ele si care sunt izolate reproductiv de alte comunitati similare. indivizii apartinand unei specii diferite nu se pot incrucisa sexuat, sau, daca se incruciseaza, hibrizii sunt sterili."(manual scolar de I. Teodorescu, L. Gavrila,etc.,"biologie.genetica.ecologie.evolution ism VIII", ed. didactica si pedagogica, pag 4.) Izolarea reproductiva e un argument contra evolutionismului.
Fals.
Si dovada este existenta speciilor ring http://en.wikipedia.org/wiki/Ring_species

Chiar daca speciile roz si verde nu se reproduc, ele o fac cu speciile intermediare din lungul lantului.
Reply With Quote
Vechi 26.04.2010, 09:53:05
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anytza Vezi mesajul
si manualele de biologie spun asa:"specia este o comunitate de populatii care se pot incrucisa intre ele si care sunt izolate reproductiv de alte comunitati similare. indivizii apartinand unei specii diferite nu se pot incrucisa sexuat, sau, daca se incruciseaza, hibrizii sunt sterili."(manual scolar de I. Teodorescu, L. Gavrila,etc.,"biologie.genetica.ecologie.evolution ism VIII", ed. didactica si pedagogica, pag 4.) Izolarea reproductiva e un argument contra evolutionismului.
Asta e citat din Vladuca?
Reply With Quote
Vechi 26.04.2010, 09:53:11
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de flying Vezi mesajul
=>Depozitele metalifere, cărbunele și petrolul sunt dovezi incontestabile ale catastrofei produse. Astfel metalele s-au format din scurgerile de magmă, provenite din activitatea vulcanică, petrolul s-a format din îngroparea cataclismică a masei vegetale ce s-a incarbonizat

=>Cimitirele de dinozauri din New Mexico și Wyoming(America); trupurile mamuților care au înghețat brusc (Siberia).

http://www.creationism.info.ro/ pune mana si cultiva-te nu mai citi prostiile de 2 bani evolutioniste ,nu zic sa nu citesti stiinta de calitate a zilelor noastre dar nu trebuie confundata cu ipotezele idioate despre ce a fost acum miliarde si miliarde si miliarde si miliarde de ani in urma ...asta nu-i stiinta ,e doar credinta in sfantul pietroi care a devenit om.
E adevarat ca "dovezile" exemplificate de tine s-au foarmat in urma unor catastrofe.
A unor catastrofe. Nu a uneia.
Este dovedit faptul ca aceste catastrofe au avut loc la perioade foarte mari una de alta.
Poate ca toate astea sunt doar niste "prostii de 2 bani". Nu stiu.
Dar pana una, alta, prefer sa am increde in stiinta si cercetatorii ei.
Dupa cum spunea Magelan:
"Biserica spune ca pamantul este plat, dar eu stiu ca este rotund, pentru ca am vazut umbra de pe luna si am mai mare incredere intr-o umbra decat in biserica".
Reply With Quote
Vechi 26.04.2010, 09:54:49
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
S-au spus aici niste chestii haioase care arata adevaratul nivel al unora de pe forum.

Dupa topcat, busuiocul pe care preotul îl introduce câteva secunde în aghiazma ar fi explicatia pentru puterea ei de conservare
Aghiazma nu are nici un fel de putere de conservare, alta decit cea data de substantele materiale ce o compun.
Repet, sint oricind gata sa facem un experiment banal in acest sens.
Reply With Quote
Vechi 26.04.2010, 10:13:35
voodoo
Guest

Implicit

Ce titlu de thread ...
Dar dovada rationala ca crestinismul e adevarul ???

Avem incesturi , miracole (a stat omul 4 zile in grota aia , s-a imputit , si , hop , a venit unu' si i-a zis :ridica-te si mergi , si omu' a plecat de nebun) , genocide etc .

Misto adevar ...

Last edited by voodoo; 26.04.2010 at 11:03:56.
Reply With Quote
Vechi 26.04.2010, 11:17:51
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de flying Vezi mesajul
=>Depozitele metalifere, cărbunele și petrolul sunt dovezi incontestabile ale catastrofei produse. Astfel metalele s-au format din scurgerile de magmă, provenite din activitatea vulcanică, petrolul s-a format din îngroparea cataclismică a masei vegetale ce s-a incarbonizat

=>Cimitirele de dinozauri din New Mexico și Wyoming(America); trupurile mamuților care au înghețat brusc (Siberia).

http://www.creationism.info.ro/ pune mana si cultiva-te nu mai citi prostiile de 2 bani evolutioniste ,nu zic sa nu citesti stiinta de calitate a zilelor noastre dar nu trebuie confundata cu ipotezele idioate despre ce a fost acum miliarde si miliarde si miliarde si miliarde de ani in urma ...asta nu-i stiinta ,e doar credinta in sfantul pietroi care a devenit om.
Am avut curiozitatea ai am intrat pe http://www.creationism.info.ro/.
Pe bune, voi numiti datele de pe acest site o combatere rationala a evolutionismului?
Sincer, sunt atat subiective si unele atat de penibile ca nu as putea sa le citesc decat pentru amuzament.
Reply With Quote
Vechi 26.04.2010, 12:15:06
ai2 ai2 is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Am avut curiozitatea ai am intrat pe http://www.creationism.info.ro/.
Pe bune, voi numiti datele de pe acest site o combatere rationala a evolutionismului?
Sincer, sunt atat subiective si unele atat de penibile ca nu as putea sa le citesc decat pentru amuzament.
Pe unii ii satisface nivelul respectiv. Nu degeaba audienta mare in tarisoara noastra ortodoxa o face otv-ul si emisiunile pline de promiscuitate. Ca sa nu mai spun de tirajele tabloidelor. Lumea vrea ceva usor si care sa te gadile in orgoliul personal. Tara D-lui Goe! Din pacate, unii gen Puric cred ca e bine sa laude asemenea comportament. Pana la urma pasarea pe limba ei piere.
Flying e un exemplu foarte bun. Dupa el primul mesaj cica e o dovada rationala cand de fapt e ilogica de la cap la coada. Cat timp rezultatul ii convine, ce mai conteaza daca logica e una speciala.

Last edited by ai2; 26.04.2010 at 12:17:16.
Reply With Quote
Vechi 26.04.2010, 12:17:46
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Eh, hai sa nu dramatizam, sa nu generalizam :) Multi crestini care nu cred o iota din evolutionism se uita pe Discovery, Nat Geo etc pentru ca aia ii satisface :)
Vechi 26.04.2010, 12:20:45
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

PS, cica parintele proiectului the human genome s-a crestinat, imbratisand protestantismul. Nu zic ca ma unge pe suflet sau ceva, ca nu crestinarea lui sau a altuia ma crestineaza pe mine, dar ca idee, ca nu doar tampitii analfabetii si parlitii sunt capabili de gesturi de genul :)
Vechi 26.04.2010, 13:01:52
ai2 ai2 is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Eh, hai sa nu dramatizam, sa nu generalizam :) Multi crestini care nu cred o iota din evolutionism se uita pe Discovery, Nat Geo etc pentru ca aia ii satisface :)
Nu am vrut sa generalizez. Totusi pt majoritatea crestinilor care ne inconjoara afirmatiile mele raman adevarate.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau o dovada? Templier Knight Generalitati 12 15.01.2011 14:17:34
O dovada incredibila de ipocrizie freespirited Generalitati 85 26.09.2010 09:02:57
prostie omeneasca padrevicentiu Generalitati 51 31.07.2010 18:43:21
Bunatate=prostie? sergiu Generalitati 3 12.10.2009 00:35:52
O dovada vie Laurentiu Intamplari adevarate 34 22.10.2007 18:18:07