![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si dovada este existenta speciilor ring http://en.wikipedia.org/wiki/Ring_species ![]() Chiar daca speciile roz si verde nu se reproduc, ele o fac cu speciile intermediare din lungul lantului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A unor catastrofe. Nu a uneia. Este dovedit faptul ca aceste catastrofe au avut loc la perioade foarte mari una de alta. Poate ca toate astea sunt doar niste "prostii de 2 bani". Nu stiu. Dar pana una, alta, prefer sa am increde in stiinta si cercetatorii ei. Dupa cum spunea Magelan: "Biserica spune ca pamantul este plat, dar eu stiu ca este rotund, pentru ca am vazut umbra de pe luna si am mai mare incredere intr-o umbra decat in biserica". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Repet, sint oricind gata sa facem un experiment banal in acest sens. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce titlu de thread ...
Dar dovada rationala ca crestinismul e adevarul ??? Avem incesturi , miracole (a stat omul 4 zile in grota aia , s-a imputit , si , hop , a venit unu' si i-a zis :ridica-te si mergi , si omu' a plecat de nebun) , genocide etc . Misto adevar ... Last edited by voodoo; 26.04.2010 at 11:03:56. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe bune, voi numiti datele de pe acest site o combatere rationala a evolutionismului? Sincer, sunt atat subiective si unele atat de penibile ca nu as putea sa le citesc decat pentru amuzament. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Flying e un exemplu foarte bun. Dupa el primul mesaj cica e o dovada rationala cand de fapt e ilogica de la cap la coada. Cat timp rezultatul ii convine, ce mai conteaza daca logica e una speciala. Last edited by ai2; 26.04.2010 at 12:17:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Eh, hai sa nu dramatizam, sa nu generalizam :) Multi crestini care nu cred o iota din evolutionism se uita pe Discovery, Nat Geo etc pentru ca aia ii satisface :)
|
|||
|
|||
![]()
PS, cica parintele proiectului the human genome s-a crestinat, imbratisand protestantismul. Nu zic ca ma unge pe suflet sau ceva, ca nu crestinarea lui sau a altuia ma crestineaza pe mine, dar ca idee, ca nu doar tampitii analfabetii si parlitii sunt capabili de gesturi de genul :)
|
|||
|
|||
![]()
Nu am vrut sa generalizez. Totusi pt majoritatea crestinilor care ne inconjoara afirmatiile mele raman adevarate.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|