Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.04.2010, 09:56:35
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
Apa sfintita are busuioc in ea? a mea eu are.
Eu zic ca are. Chiar daca nu se vede
Poate un preot sa stie mai bine
Reply With Quote
Vechi 23.04.2010, 10:02:58
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Eu zic ca are. Chiar daca nu se vede
Poate un preot sa stie mai bine
Ai vazut vreodata o slujba de sfintire a apei? la mine la tara s-au sfintit 500 de litri. eu am adus apa cu cativa baieti de la o fantana. preotul a atins apa de trei ori superficial cu putin busuioc, timp de o fractiune de secunda. tu chiar crezi ca a putut bucatica aia sa omoare toate organismele din apa. doamne, cat de naiv esti. ai auzit de duhul sfant?
Reply With Quote
Vechi 23.04.2010, 10:11:04
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
Ai vazut vreodata o slujba de sfintire a apei? la mine la tara s-au sfintit 500 de litri. eu am adus apa cu cativa baieti de la o fantana. preotul a atins apa de trei ori superficial cu putin busuioc, timp de o fractiune de secunda. tu chiar crezi ca a putut bucatica aia sa omoare toate organismele din apa. doamne, cat de naiv esti. ai auzit de duhul sfant?
Un experiment valid ar fi urmatorul: se iau doi litri de apa si se pun in doua vase. Unul din vase se sfinteste prin metoda duhului sfint (fara contact cu argint sau busuioc) si celalalt ramine neatins. Se pun ambele vase la dospit si se compara apoi dupa un timp.
Altfel, compari mere cu pere.
Reply With Quote
Vechi 23.04.2010, 10:15:24
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Un experiment valid ar fi urmatorul: se iau doi litri de apa si se pun in doua vase. Unul din vase se sfinteste prin metoda duhului sfint (fara contact cu argint sau busuioc) si celalalt ramine neatins. Se pun ambele vase la dospit si se compara apoi dupa un timp.
Altfel, compari mere cu pere.
Stai linistit, sunt peoti care folosesc cruci de lemn la sfintirea apei. Si apa ramane ferita de stricaciune. Apreciez unele postari venite de la tine, dar cele de pe aceasta tema mi se par puerile.
Reply With Quote
Vechi 23.04.2010, 10:17:48
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Stai linistit, sunt peoti care folosesc cruci de lemn la sfintirea apei. Si apa ramane ferita de stricaciune. Apreciez unele postari venite de la tine, dar cele de pe aceasta tema mi se par puerile.
Ar fi pentru mine o curiozitate stiintifica. Va propun sa facem un asemenea experiment, in direct.
Reply With Quote
Vechi 23.04.2010, 10:11:41
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Mtcrysty17, i-ai spus omului ca apa este ferita de stricaciune pentru ca a fost sfintita. E de ajuns. E irelevant sa discutam despre busuioc.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau o dovada? Templier Knight Generalitati 12 15.01.2011 14:17:34
O dovada incredibila de ipocrizie freespirited Generalitati 85 26.09.2010 09:02:57
prostie omeneasca padrevicentiu Generalitati 51 31.07.2010 18:43:21
Bunatate=prostie? sergiu Generalitati 3 12.10.2009 00:35:52
O dovada vie Laurentiu Intamplari adevarate 34 22.10.2007 18:18:07