![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
din cate inteleg eu sunt cateva predispozitii mostenite genetic, dar care nu nu valoreaza daca nu sunt cultivate prin invatare. Gresesc?
|
|
|||
|
|||
![]()
E corect. Valoreaza, dar nu atit de mult. Si probabil cistiga predispozitiile cultivate. Daca sint cultivate in aceeasi masura, cistiga cele mostenite genetic in mai mare masura.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Interesant. Ce carti imi recomanzi pentru mai multe informatii? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si un program audio aici http://www.dnafiles.org/programs/dna-behavior |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
sunteti amuzanti! :)) Mi-ar face placere sa mai stau de vorba cu voi, dar ma certa bunica fiindca nu ma bag la culcare. Mai vorbim. Noapte buna!
|
|
|||
|
|||
![]()
Am și eu câteva întrebări pentru creștini,
1.De ce credeți că după ce zeul vostru ar fi creat Universul(care nu se termină odată cu planeta Pluto) s-a întors la biata planetă Pământ și ar fi pus oamenii să-i ofere miei sau ce mama naibii îi oferiți voi jertfă??? Când el avea la dispoziție planete, sisteme solar, nebuloase, galaxii, quasari, big benguri cu care să se joace? 2.De ce continuați să vă rugați la el? E nesigur sau maniac? "Geneza 1:1 La început, Dumnezeu a făcut cerurile și pământul." 3. Prima oară a făcut atmosfera, stratosfera, termosfera etc și după aia Pământul? 3.1 Dacă cerurile se referă la rai, și pentru creștini dumnezeu locuiește în rai, atunci unde locuia el înainte? 4. După ce muriți veți trăi o eternitate, aveți habar ce înseamnă "eternitate"? Hai că merg 50, 100, 200, 500000 de ani, da după 1000000000 n-ați vedea semne de plictiseală, oricât de mult de distractiv ar fi să mergi gol printre copaci? Mulțumesc celor ce vor răspunde. Later edit: Iisus a murit pentru noi, suportând mânia lui dumnezeu în locul nostru, de ce a făcut el așa, nu poatea dumnezeu să ne ierte oricum? De ce o creatură perfectă are trăsături negative specifice omului? Last edited by modern talking; 30.04.2010 at 17:22:24. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|