![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
.....
![]() ...nu ma intalnesc cu maimutze... |
|
|||
|
|||
![]()
In cazul aparitiei vietii dovada directa e pierduta. La fel in cazul Big Bangului. Sintem detectivi ce cautam dovezi. Nici un detectiv nu gaseste criminalul asupra faptei deja petrecute, face deductii dupa ce gaseste la fata locului sau incearca sa faca predictii pentru a-i organiza un flagrant. Cred ca e o analogie buna.
|
|
|||
|
|||
![]()
detectivul tau nu a iesit din dovezile pe care le cauta; si sunt dovezi lasate de Cineva care a infaptuit crima, nu? nu s-a infaptuit singura, spontan, si din nimic.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si cauta pe acel Cineva!
|
|
|||
|
|||
![]()
din cate inteleg eu sunt cateva predispozitii mostenite genetic, dar care nu nu valoreaza daca nu sunt cultivate prin invatare. Gresesc?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ca daca s-ar fi produs singura si spontan lumea de acum ar fi aratat chiar asa cum e |
|
|||
|
|||
![]()
este un om bun, este casatorit si are si copii.
|
|
|||
|
|||
![]()
E corect. Valoreaza, dar nu atit de mult. Si probabil cistiga predispozitiile cultivate. Daca sint cultivate in aceeasi masura, cistiga cele mostenite genetic in mai mare masura.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Interesant. Ce carti imi recomanzi pentru mai multe informatii? |
|
|||
|
|||
![]()
Eee... eu am glumit, nu intelegeti gresit, asa s-a semnat el.
Imi cer scuze topcat, nu am zis cu rea intentie. deocamdata da, poate chiar o sa ajunga sa-L prinda. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|