![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar oricum nu veti crede. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Imediat te-ai legat de religie, esti foarte revoltat, nici nu te intereseaza de evolutionism, decat sa denigrezi crestinismul. Asta e ultimul post pe care ti-l mai adresez, fiindca tu nu stii lucruri de baza pe care le stie toata lumea, sau macar cei care cred evolutionismul, tu decat contrazici, fara argumente, fara dovezi, si nu crezi nici macar "datele si dovezile istorice" din cartea lui darwin, care a fondat evolutionismul si a altor cercetatori evolutionisti. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar aia nu era stiinta. Erau doar niste zbateri firave a ceea ce fusese stiinta inainte de Evul Mediu (intunecat cum i se spune). "Nu,pt tine inseamna patrat." - seamana a bataie de joc. Geometria elementara ne spune ca cercul este una, iar sfera este alta. Din citatul resptectiv reiese ca pamantul avea forma unei farfurii. |
|
|||
|
|||
![]()
Scuza-ma, dar nu imi bat joc de tine!
|
|
||||
|
||||
![]()
Imi cer scuze daca te-am suparat si daca am inteles gresit.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine, te iert.
Hai ca am glumit. Eu imi cer scuze ca am fost cam rea. Nu stiu d c nu ne intelegem. eu nu am zis niciodata ca fosilele sunt neconcludente. galileo si bruno sustineau lucrurile, si ceilalti nu. si apoi eu nu am zis "povestioare", am dat citate din cartea lui Darwin si a altor cercetatori. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E ca si cum ai acuza poorocii vechiului testament ca nu au fost clari atunci cand au proorocit venirea lui Mesia. Ei atat stiau, atat au spus. Asta inseamna ca nu aveau dreptate? Spre exemplu unul a zis ca il va chema Emanuel, nu Iisus. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|