![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci ce facultate crezi tu ca am facut ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Il consideri pe Bill Gates un exemplu demn de urmat? |
|
|||
|
|||
![]()
Ai inceput si tu sa delirezi ? Acum, ce-si fixeaza orice om in viata, e optiunea lui personala, dar pe un forum ortodoxa sa afirmi sau sa faci aluzie ca pentru tine "Bill Gates ar fi un exemplu demn de urmat" este chiar amuzant.
![]() Din ultimele comentarii am dedus ca ateii de pe acest forum nu se cred doar "liberali" desi sunt niste angajati tristi ai unora, dar se pare ca se considera si "prieteni la catarama" cu mai marii ateismului ... amuzant, nu ? ![]() Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 17:53:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pacat... in acest mod desconsideri multe personalitati din istorie, inclusiv pe Eminescu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si ce treaba are Gates cu IT-ul? Bill Gates este businessman |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si... windows? Nu poti zice ca n-a contribuit imens la lumea IT. Si intamplator nu este un om religios, lucru pe care il are in comun cu Eminescu. Sa disconsideri oameni numai din cauza crezului lor este o limitare in gandire. Nu stiam. Am auzit multe teorii cu privire la moartea lui. Pacat de el, ar fi fost foarte bine pentru poporul roman daca si-ar fi dus viata pana la capat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vrei dovada ? Citeste-i poeziile ... (poate vei avea o revelatie) Ca si crez ... - "Cum in picuri cade ceara la piciorele lui Crist" Imi este mila de tine. Sincer cat de mult te chinuie? Ai fi preafericit daca ar fi ignoranta... Un documentar cu Andrei Gheorghe care dintre toate prostiile debitate de floarea ofilita a literaturii si regizorii pedo-frigizo-masonici ai cinematografiei, atinge o unda care se poate apropia de adevar ...https://www.youtube.com/watch?v=JpKUJV91zJs |
|
|||
|
|||
![]()
Au fost masoni amandoi ...
![]() Citat:
![]() Ateii sun "liberali" din nastere, ghinionul celor din romania e ca-s anagajati ba la stat ba la patron. Dar se vor elibera ei de sub jugul imperialist ... si stim ce va urma, ca am mai trecut prin asta. Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 18:12:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Toti suntem frati si surori, pentru ca toti suntem oameni. Nu conteaza crezul pe care il avem. Cand o sa inteleaga lumea asta, o sa ne fie mult mai bine.
|
|