![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Dragul meu, ești bine? Bime, bine? Cu acte?
|
|||
|
|||
![]()
Se putea să nu amintești de Hellen? Nici moartă nu vă dă pace...
Scumpule, Hristos o zice și o zice tuturor. Așa că fiecare să ia aminte pentru el, nu pentru morții altora! |
|
|||
|
|||
![]()
Bime și cu buletin :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu sustinem conceptia adventista conform careia invie prima data dreptii, trec o mie de ani, dupa care invie pacatosii si are loc judecata universala, adica nu vedem aceasta inaintare intr-un timp istoric, linear,eschatologicul fiind in partea finala a istoriei, ci credem ca evenimentele ce au loc la a doua venire a lui Hristos vor transcende planul existentei imanente, iar viata de veci sta la sfarsitul timpului, (e atemporala), sta intr-o infinitate gustata mereu, dar care nu satura niciodata. Last edited by ioanna; 03.03.2013 at 18:37:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar ce vă faceți că nu e doar concepția adventistă, ci planul lui Dumnezeu revelat în Revelația (cap.20)? Vă puneți de-a curmezișul planului lui Dumnezeu? Poate cineva din acest Univers s-o facă?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Osutafaraunu, v-as ruga sa terminati cu sarcasmul de mahala. Daca profetul (de fapt solul/trimisul) d-voastra, Hellen White a interpretat Sfanta Scriptura intr-o anumita maniera, permiteti-ne sa nu fim de acord cu explicatia dansei. Last edited by ioanna; 03.03.2013 at 18:42:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum explicați atunci Apoc.20? Puteți explica și fără a face apel la White. Iată eu nu fac! :) |
|
||||
|
||||
![]()
Nu se opune nimeni lui Dumnezeu, consideram eronate interpretarile adventistilor, insa e problema voastra, nu a noastra. Topicul fiind dedicat asemanarilor, nu deosebirilor, consider ca explicatiile nu-si au locul aici.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aham, am înțeles. Deosebirile, doar dumneavoastră aveți dreptul să le taxați. :) |
|
||||
|
||||
![]()