Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.03.2013, 18:44:04
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de centesimusseptimus Vezi mesajul
Nu e niciun sarcasm... e teribilul adevăr! Împotriva profeției lui Dumnezeu nimeni nu se poate opune.
Nu se opune nimeni lui Dumnezeu, consideram eronate interpretarile adventistilor, insa e problema voastra, nu a noastra. Topicul fiind dedicat asemanarilor, nu deosebirilor, consider ca explicatiile nu-si au locul aici.
Reply With Quote
Vechi 03.03.2013, 18:46:14
centesimusseptimus centesimusseptimus is offline
Banned

Data înregistrării: 27.02.2013
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Nu se opune nimeni lui Dumnezeu, consideram eronate interpretarile adventistilor, insa e problema voastra, nu a noastra.
Ca să demonstrați că sunt eronate, trebuie să veniți dvs. cu interpretarea "corectă". Nu puteți susține aprioric că e eronată interpretarea noastră. Mă faceți să-mi schimb opinia despre dvs. Vă rog frumos!
Aham, am înțeles. Deosebirile, doar dumneavoastră aveți dreptul să le taxați. :)
Reply With Quote
Vechi 03.03.2013, 18:49:55
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de centesimusseptimus Vezi mesajul
Aham, am înțeles. Deosebirile, doar dumneavoastră aveți dreptul să le taxați. :)
Daca chiar va interseaza invatatura ortodoxa, studiati dogmatica, vedeti acolo de ce nu sustinem viziunea hiliasta s.a.m.d. Topicul acesta e dedicat asemanarilor.
Citat:
Împotriva profeției lui Dumnezeu nimeni nu se poate opune.
Sigur, Dumnezeu i-a soptit Hellenei White ca prima solie ingereasca din cartea Apocalipsei a fost fix in anul 1844, dupa ce anterior dracusorul i-a soptit aceleiasi doamne White,sa creada ca Hristos va reveni la acea data. Chiar v-am citit doctrinele fundamentale ale cultului deci, cititi si d-voastra, daca va intereseaza invatatura ortodoxa, nu mai asteptati totul de-a gata :) Cartea Apocalipsei e mult prea enigmatica pentru a polemiza pe seama ei.Totusi,viziunea eschatologica adventista mi se pare contradictorie in sine.(ma scuzati, dar asa cred)

Last edited by ioanna; 03.03.2013 at 19:25:29.
Reply With Quote
Vechi 03.03.2013, 18:59:39
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Este scris si despre "invierea" din Apocalipsa cap 20 si despre "mia" de ani. Cauta si citeste daca vrei.
Reply With Quote
Vechi 03.03.2013, 19:25:20
centesimusseptimus centesimusseptimus is offline
Banned

Data înregistrării: 27.02.2013
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Sigur, Dumnezeu i-a soptit Hellenei White ca prima solie ingereasca din cartea Apocalipsei a fost fix in anul 1844, dupa ce anterior dracusorul i-a soptit aceleiasi doamne White,sa creada ca Hristos va reveni la acea data.
Topicul acesta este dedicat asemănărilor, nu Ellenei White. Și puteți fi sarcastică cât doriți, eu nu vă interzic.
Reply With Quote
Răspunde