Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.01.2012, 20:09:18
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90 Vezi mesajul

Eu ma bucur tare mult ca tu te distrezi acum, vazand cum imaturitatea ta a dus la divergente intre membrii forumului. Si daca tot ne apreciezi atat de mult sfaturile, uite inca unul: incearca sa mai cresti putin! La minte ma refer, desigur! Iar la momentul potrivit, arata'i viitorului tau sot ceea ce ai scris aici si explica'i cum il iubesti, desi e barbat si deci e un desfranat si un animal. Ah, si inca ceva! Ca sa eviti sa mai versi lacrimi de crocodil de atata sensibilitate, deschide o carte frumoasa in loc de o pagina de internet. Macar in carti rautatea e fictionala.
Interesant cum sunt eu de vina pentru divergentele dintre membrii forumului :))) Serios, si voi ceilalti credeti la fel? Ei uite, daca imi spuneti ca eu sunt de vina, imi cer scuze, nu am vrut sa va certati.

Viitorul sot stie despre problemele mele :) Si mai stie foarte bine si ca il iubesc, il intreb uneori daca stie, si imi spune ca stie foarte bine.

Si nu cred ca ai numarat tu cate carti am citit, te-ai plictisi daca ai numara...Sau te refereai ca ar trebui sa stau cu nasul numai in carti? Ei uite ca mie imi place sa fac mai multe lucruri, nu doar sa citesc, de exemplu imi place sa ma uit la video-uri amuzante pe net...

Uite cum m-ai judecat de gresit in 3 aspecte deja.

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Vechi 12.01.2012, 20:27:02
AnnaKarenina90 AnnaKarenina90 is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Interesant cum sunt eu de vina pentru divergentele dintre membrii forumului :))) Serios, si voi ceilalti credeti la fel? Ei uite, daca imi spuneti ca eu sunt de vina, imi cer scuze, nu am vrut sa va certati.

Viitorul sot stie despre problemele mele :) Si mai stie foarte bine si ca il iubesc, il intreb uneori daca stie, si imi spune ca stie foarte bine.

Si nu cred ca ai numarat tu cate carti am citit, te-ai plictisi daca ai numara...Sau te refereai ca ar trebui sa stau cu nasul numai in carti? Ei uite ca mie imi place sa fac mai multe lucruri, nu doar sa citesc, de exemplu imi place sa ma uit la video-uri amuzante pe net...

Uite cum m-ai judecat de gresit in 3 aspecte deja.
:)) Nu te'am judecat in niciun aspect. Nu am spus ca e vina ta ca se cearta forumistii pe aici, vina ta e ca ai deschis un subiect cel putin tampit. Dar asta e alta poveste si fiecare are dreptul sa scrie ce vrea, deci imi cer scuze ca am spus asta.
La partea cu viitorul sot nu te'am judecat. Dar nu te cunosc si nu am presupus direct ca esti logodita. Insa daca tot esti pe cale sa te casatoresti, iti iubesti barbatul, iar el [presupun] nu e un pervers imputit, nu stiu de ce iti mai pasa de ceilalti barbati din lume. Fii fericita ca ai gasit unul bun, nu un animal [din nou, imi dau cu presupusul, te rog sa ma corectezi daca gresesc] si lasa'i pe ceilalti in treaba lor!
Cu cartile... din nou, nu te'am judecat, ti'am oferit o alternativa, ca daca tot te deranjeaza rautatea lumii poti sa iti intorci privirea de catre ea si sa iti ocupi timpul cu ceva util. Cu ocazia asta iti salvezi si ochisorii de lacrimi.
Cat despre numaratul cartilor tale... haha, nu m'as plictisi, pentru ca nu ma foarte intereseaza! Daca ai citit mult, foarte bine. Poti sa continui! Si poti si sa te uiti la videoclipuri amuzante, desi vad ca nu te ajuta sa razi, ci sa plangi.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce nu (prea) merg barbatii la biserica? N.Priceputu Reguli in Biserica 113 19.11.2012 13:12:39
De ce barbatii vor doar aspectul fizic? AGabriela Nunta 151 09.11.2012 09:24:09
barbatii pot fi fideli unei singure femei? Jamaica Nunta 133 10.09.2012 16:06:38