![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Oare pot exista porci fără scroafe care să-i prăsească? (sper că se înțelege la prima lectură spiritul de glumă al întrebării!). 

Se spune că dacă în pomul cunoștinței binelui și răului ar fi crescut banane bărbatul n-ar mai fi căpătat nimic, oricum ar fi ajuns total inutil și ar fi rămas în rai, urmând la femeia să se întovărășească cu altă vietate cum ar fi urangutanul, o creatură oricum mai de soi decât porcul de bărbat. ( nu mă luați în serios). 

Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 11.01.2012 at 12:08:44.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori"  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Stricata de Eva,obsedata sexual s-ar fi autosatisfacut cu bananele tale si morcovii lui DragosP... Degeaba vrei s-o ridici la nivel de gluma,ramane tot un comentariu de gust indoielnic scris de un misogin! Glumesc desigur. 

Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Deci același fenomen este intepretat într-un cod hermeneutic influențat de o temă dominantă în mintea cuiva... Bananele au un gust plăcut, conținut energetic ridicat și un design cu multe subînțelesuri arhetipale în mintea Evei ipostaziate în fiecare femeie. Și morcovul conține beta caroten, o provitamină care, printre multe alte binefaceri pentru sănătate, îmbunătățește vederea și astfel Eva poate să distingă dacă un bărbat e porc sau altă jivină posibil mai primejdioasă sau un animal de companie agreabil. Pentru un porc cum sunt eu (pentru conformitate, am postat în atașament cea mai reușită poză cu mine) și a avea gusturi discutabile e un lux, așa că îți mulțumesc pentru compliment! 

Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi)  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori"  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Fiind eu cu nebăgare de seamă, purcelușul meu Ghiță a intrat pe forum și, dând de acest topic s-a simțit tare jignit, văzând că specia lui e asemuită bărbaților. Prin urmare, considerându-și imaginea grav afectată, a făcut plângere la Consiliul pentru Combaterea Discriminării, solicitând ca de acum înainte să nu se mai folosească cuvântul „porc” (din cauza conotației peiorative) pentru a desemna specia lui, ci să se găsească o formulă corectă politic. Încă ne consultăm cu privire la noul termen.

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Foarte haioasa postarea d-voastra!  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Peste tot in lume sunt si barbati si femei...inraiti/inraite de mediul in care au crescut.  

Deoarece in cele mai multe cazuri educatia este una morala si restrictiva("Nu ai voie sa faci aia!"), in loc sa fie una a dragostei si a intelegerii, multa lume poarta masca politetii. Insa intotdeauna diferentele dintre un om politicos si un om iubitor se vor vedea in timp relativ scurt. Faptul ca oamenii sunt frustrati, si plini de patimi nu e un motiv ca sa nu mai vrei sa traiesti. Gandeste-te ca si tu si eu avem patimile si frustrarile noastre mai mari sau mai mici, dar sunt acolo, si totusi Dumnezeu are rabdare cu noi sa ne schimbam. Oare ceilalti nu merita aceasi sansa? Ce se poate invata din experienta ta, este ca intre oameni trebuie sa pasim cu atentie, sa ne dam seama de cum e cel de langa noi cu adevarat. E doar un om politicos, sau e un om al credintei si al dragostei? Daca e un om al credintei si al dragostei atunci sa-l urmam, sa ni-l facem mentor. Iar de este doar o masca a politetii sa avem grija sa nu dam prilej diavolului sa ne insele prin el. Trebuie sa avem grija ca pe un astfel de om sa nu il judecam, dar nici sa-l urmam ca exemplu in fatarnicie, nici sa nu-i urmam sfatul. Ci sa incercam sa nu-l incurajm in prostii, sa ii dam mereu sfat bun, si mai ales sa ne rugam pentru el sau ea... caci de multe ori cand inima e impietrita vorba buna nu ajunge la ea, ci doar harul lui Dumnezeu ce se trimite pentru dragostea si ruga noastra. 

"Tu cel care nu stii la ce iti foloseste apendicele, cum indraznesti sa spui ca ai inteles lumea intreaga si pe Cel ce a creat-o?" My blog...enjoy: http://anairda-photography.blogspot.com/  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

"De-o fi una, de-o fi alta... Ce e scris si pentru noi, Bucurosi le-om duce toate, de e pace de-i razboi." Eminescu  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Daca ne intoarcem totusi la subiectul topicului as avea si eu ceva de spus. Eu cred ca e vina doamnelor. Cand doamnele au incetat sa mai fie doamne domnii s-au conformat.  

Din pacate pentru mine, trebuie sa recunosc ca vina cam este a femeilor. Ele accepta sa se "arate", sa se puna in tot felul de ipostaze indecente si vulgare, iar mintea barbatului slab de inger o ia razna. Daca nu oferi "lemn" focului nu are ce sa mai arda. 

"De-o fi una, de-o fi alta... Ce e scris si pentru noi, Bucurosi le-om duce toate, de e pace de-i razboi." Eminescu  | 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| De ce nu (prea) merg barbatii la biserica? | N.Priceputu | Reguli in Biserica | 113 | 19.11.2012 14:12:39 | 
| De ce barbatii vor doar aspectul fizic? | AGabriela | Nunta | 151 | 09.11.2012 10:24:09 | 
| barbatii pot fi fideli unei singure femei? | Jamaica | Nunta | 133 | 10.09.2012 17:06:38 | 
| 
 |