![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Exact; d-l Horatiu Miron a spus-o, indirect, in stilul dansului profund, laconic si subtil: Anna, centreaza-te si pe creativitatea masculina; cam tot ce te incojoara, fizic, cultural si spiritual este facut de Dumnezeu prin mana, minte si spirit masculin. Sa dea Facatorul cat mai multi "porci" ca Horatiu, atei, agnostici sau nu. Habar nu am filosofie, cu siguranta nu cat domnia sa, dar cand scrie ceva, intelegi macar instinctiv niste lucruri pe care "credinciosii de haita", aia cu proclamarea autosuficientei confesiunii proprii ca si conditie unica si absolut necesara "mantuirii", nu le vor intelege in veac. Sau altii, credinciosi precum Mihnea Dragomir, Scotland the Brave, MariS_, Ioan Cezar, Erethorn, N. Priceputu, AlinB, Mihailc, DragosP, penticostalul, Grigorie, Cristiboss56, si multi, multi alti "porci" si "gunoaie masculine imputite" care fac cinste acestui forum si credintelor lor.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Oare pot exista porci fără scroafe care să-i prăsească? (sper că se înțelege la prima lectură spiritul de glumă al întrebării!).
Se spune că dacă în pomul cunoștinței binelui și răului ar fi crescut banane bărbatul n-ar mai fi căpătat nimic, oricum ar fi ajuns total inutil și ar fi rămas în rai, urmând la femeia să se întovărășească cu altă vietate cum ar fi urangutanul, o creatură oricum mai de soi decât porcul de bărbat. ( nu mă luați în serios).
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 11.01.2012 at 11:08:44. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stricata de Eva,obsedata sexual s-ar fi autosatisfacut cu bananele tale si morcovii lui DragosP... Degeaba vrei s-o ridici la nivel de gluma,ramane tot un comentariu de gust indoielnic scris de un misogin! Glumesc desigur.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci același fenomen este intepretat într-un cod hermeneutic influențat de o temă dominantă în mintea cuiva... Bananele au un gust plăcut, conținut energetic ridicat și un design cu multe subînțelesuri arhetipale în mintea Evei ipostaziate în fiecare femeie. Și morcovul conține beta caroten, o provitamină care, printre multe alte binefaceri pentru sănătate, îmbunătățește vederea și astfel Eva poate să distingă dacă un bărbat e porc sau altă jivină posibil mai primejdioasă sau un animal de companie agreabil. Pentru un porc cum sunt eu (pentru conformitate, am postat în atașament cea mai reușită poză cu mine) și a avea gusturi discutabile e un lux, așa că îți mulțumesc pentru compliment!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Fiind eu cu nebăgare de seamă, purcelușul meu Ghiță a intrat pe forum și, dând de acest topic s-a simțit tare jignit, văzând că specia lui e asemuită bărbaților. Prin urmare, considerându-și imaginea grav afectată, a făcut plângere la Consiliul pentru Combaterea Discriminării, solicitând ca de acum înainte să nu se mai folosească cuvântul „porc” (din cauza conotației peiorative) pentru a desemna specia lui, ci să se găsească o formulă corectă politic. Încă ne consultăm cu privire la noul termen.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Vai, vai. Ati oripilat initiatoarea topiului cu genul asta de discutii. :)))))))
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce nu (prea) merg barbatii la biserica? | N.Priceputu | Reguli in Biserica | 113 | 19.11.2012 13:12:39 |
De ce barbatii vor doar aspectul fizic? | AGabriela | Nunta | 151 | 09.11.2012 09:24:09 |
barbatii pot fi fideli unei singure femei? | Jamaica | Nunta | 133 | 10.09.2012 16:06:38 |
|