![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Cu siguranta...la capitolul bani (materialism)si fite romancele cred sunt in top...din acesta cauza raman multe singure...fiindca sunt prea pretentioase.....de fapt suntem cam un popor plin de snobi....deloc nu suntem modesti...spre deosebire de vestici....poate ar trebui sa ne schimbam, dar e greu intrucat suntem orgoliosi...
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Poate ca sunt si cazuri de astfel de femei, dar nu le bagati pe toate in aceiasi oala! Nici in vest nu umbla cainele cu covrig in coada... au si ei bogatii lor extrem de snobi, la snobism ne depasesc cu mult cei bogati datorita puterii financiare! Cunoasteti toti romanii ca sa puteti vorbi asa? |
|
|
|||
|
|||
|
Da, sunt oameni si oameni....dar parca la noi e un procent mare de snobi...am fost si in alta parte si fac comparatii...
Oricum v-am spus vesticii sunt mai modesti...or mai fi si la ei, dar parca la noi sunt mai multi...uitati-va cate masini straine se vand aici...repet nu e un popor modest acesta al nostru, e unul fitos....probabil si dina cauza lipsurilor din anii 80....si in speta la latini am observat asta..anglo-saxonii sunt mai modesti in exprimare... Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sunt multi snobi intr-adevar si multora le lipseste smerenia, nu le pasa decat de lucrurile materiale, si exista tendinta asta de a te fali, de a te lauda cu ce ai chiar daca numai tu sti cate rate platesti pentru acele lucruri, grandomania e mare si asta dovedeste tot lipsa de credinta in fond. Last edited by TunsDiana; 12.01.2012 at 12:19:15. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| De ce nu (prea) merg barbatii la biserica? | N.Priceputu | Reguli in Biserica | 113 | 19.11.2012 14:12:39 |
| De ce barbatii vor doar aspectul fizic? | AGabriela | Nunta | 151 | 09.11.2012 10:24:09 |
| barbatii pot fi fideli unei singure femei? | Jamaica | Nunta | 133 | 10.09.2012 17:06:38 |
|
|