![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu stiam ca esti in manastire ... si iti mai spun ce se intimpla acolo MIRELE ACELOR FEMEI ESTE HRISTOS .... asadar SI ELE au cap UN BARBAT .... dar se vede cit de bine NU LE CUNOSTI ![]() multa iubire ps stii ca incep sa creasca numarul porumbeilor in lume ? ![]() multa iubire Citat:
m-ai nimerit .... esti o clarvazatoare deosebita .... mai incearca ... ha ha ha multa iubire Citat:
e la mintea cocosului ca de obicei CEL MAI IN VARSta moare primul , INDIFERENT daca e femeie sau barbat ... asadar argumnetul tau este NUL in discutia asta .... incearca altul ca asta nu merge .... ha ha ha multa iubire Citat:
dupa divorturi , barbatii aia au alte femei .... femeile raman in plop ca nu le mai vrea nimeni .... cu unele exceptii DESIGUR .... MULTA IUBIRE ps cind te uiti in jur , foloseste ochelari ca nu vezi bine si GINDESTE ca ai ramas repetenta la capitolul asta ... ha ha ha multa iubire eu nu jignesc oamenii , eu doar le arat unde se jignesc singuri ![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 15.08.2011 at 13:45:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Isus nu a avut nici un ucenic femeie. Viata sfintei Fecioare Maria este deasemenea un exemplu de supunere la vointa Domnului si de ascultare. Sfinta Scriptura ne spune ca ea vedea si pastra tot ceea ce se intimpla in inima ei. Nu a vorbit foarte mult, putem vedea lucrul acesta in Sfinta Scriptura. Iar daca o vedem ca pe un exemplu, cred ca menirea noastra, a femeilor, este sa vorbim mai putin si sa facem mai mult. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Interpretarile Bibliei dupa ureche sau conform propriei dorinte, nu sunt indicate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acest "voi" arata un viitor, arata consecinta pacatului stramosesc, ori Domnul Iisus a spalat acest pacat, noi traim Noul Legamant in care nu se mai steapezesc dintii pentru agurida mancata de parinti ci fiecare plateste pentru pacatele proprii iar mai inainte s-a spus ca prin Botez se spala urmarea pacatului stramosesc. Si realitatea o demonstreaza foarte bine, femeile care traiesc Imparatia de pe acum nu sunt stapanite de nici un barbat iar cele cu credinta mare nasc fara dureri inmultite. |
|
|||
|
|||
![]()
Femeile din manastiri il au cap pe Hristos, corect. Toate femeile si toti barbatii crestini il au cap pe Hristos pentru ca Hristos este capul Bisericii Sale iar Biserica Sa este alcatuita din barbatii credinciosi si femeile credincioase.
Iar Dumnezeu nu este barbat ca daca era, nu L-ar fi putut naste pe Fiul. Si femeia este facuta dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, iar calitatea lui Dumnezeu de a naste a fost data femeii ![]() Last edited by Adriana3; 15.08.2011 at 15:35:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Nu mi se pare ca in Italia, sau in Franta, sau in Portugalia femeia nu e respectata. Iar faptul ca intr-o tara femeia e mai mult sau mai putin respectata nu ma va face pe mine sa spun ca femeia ar trebui sa fie preot. Dumnezeu a rinduit apostoli barbati, asupra lor a suflat pentru a le da Duhul Sfint, sfintul apostol Pavel a lasat numai preoti prin locurile prin care a trecut (nu si preotese), la Cina Domnului, cind Domnul ne-a dat Trupul si Singele Lui ca mincare si bautura au fost prezenti numai apostolii, deci numai barbati. Cine sint eu sa ma opun rinduielii Domnului? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi, Cina cea de Taina a fost Cina Pascala ori se stie foarte bine ca la Cina Pascala trebuia taiat un miel si mancat in intregime de toti cei din casa iar daca cei dintr-o casa erau prea putini pentru a manca mielul, trebuiau sa se adune oamenii din doua case sa il manance. Iisus era insotit si de o multime de femei printre care si mama Sa. Ca atare toti au luat Cina Pascala nu numai barbatii. Insa cum la evrei femeile nu prea contau si ca atare nu se puneau niciodata la numaratoare, iata ca nu sunt amintite asa cum nici Ap. Pavel nu le-a amintit cand a zis ca Domnul la Inviere s-a aratat prima data apostolilor. Am cunoscut protestanti care mi-au spus ca Ap. Pavel nu a zis nimic gresit pentru ca si femeile (cele la care s-a aratat Iisus) erau apostoli. Si tot la ei (sau la unii dintre ei) am vazut ca stiu ca la Cina nu erau numai barbatii. Revenind deci la Cina, Iisus ne-a zis la noi toti sa mancan Trupul Sau si sa bem Sangele Sau, nu a zis numai barbatilor sau numai preotilor sacramentali, ci tuturor, ca atare si faceti aceasta intru amintirea Mea se refera la noi toti. Faceti inseamna a da si a primi. Nu a zis nicaieri ca in momentul in care Apostolii primeau painea si vinul intruchipau toti crestinii iar cand Iisus le dadea Impartasania, apostolii il intruchipau pe Iisus. Absurd. Apoi, in dupa-amiaza asta am fost la un sanctuar al Sfintei Rita unde s-a facut rugaciunea Rozariului. Esti catolica, stii cine este Sfanta Rita si ce este Rozariul. Aceasta sfanta a avut un sot violent, bataus, nici vorba sa fie cliseul barbatului iubitor si sfant care-si salveaza mireasa pacatoasa si vai de ea, ci dimpotriva, ea era sfanta si barbatul un bataus care nu o merita. Si din pacate fii baieti si-au imitat tatal si nu mama. Toti trei au pierit. Si cine s-a opus apoi sfintei sa se calugareasca? Biserica! Dumnezeu insa nu a lasat-o, a facut dreptate si o sa faca dreptate tuturor femeilor. Si dreptatea deja a inceput. Spui ca Sfanta Fecioara tace, nimic mai fals in Biserica catolica. Sa iti spun din omelia tinuta de preotul catolic cu ocazia Rozariului. A zis ca primul lucru pe care i l-a cerut Bernadette Sfintei Fecioare a fost sa o invete Evanghelia. A spus ca atat Sfanta Fecioara cat si Sf. Bernadette si Sf. Rita ne invata mereu despre Iisus. A zis ca in toate aparitiile sale, Sfanta Fecioara ne cere sa ne convertim si sa il primim pe Fiul Sau. Iar tu vii sa spui ca Fecioara tace. Nimic mai fals. Incepand cu nunta de la Caana, nu a incetat niciodata sa ceara oamenilor sa il primeasca pe Fiul Sau si sa se converteasca. Numai orbii de inima pot crede ca Sfanta Fecioara tace. Nu tace ci dimpotriva, ne cere convertirea inimii, ne cere sa il primim pe Domnul, ne cere dreptate. A venit timpul ca oamenii sa accepte ceea ce este drept, de asta s-au inmultit aparitiile sale in care nu tace absolut deloc. Judecata Fiului Sau se apropie, si nimeni nu este tinut sa taca dimpotriva, acolo unde omul va tace, pietrele vor vorbi. Apoi, este minciuna faptul ca Domnul ar fi dorit discriminarea femeii in Biserica, Domnul a invatat ca in El, in Hristos nu mai exista nici femeie si nici barbat. Oamenii sunt cei care nu vor (inca) sa puna in practica Cuvantul Lui si se stie foarte bine ca Domnul nu obliga pe nimeni sa-I respecte Cuvantul. Last edited by Adriana3; 15.08.2011 at 19:40:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|