Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.08.2011, 12:43:54
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Pai daca barbatii ar respecta porunca Domnului, de cine ar trebui sa te apere o armata? De ursii din padure? :))
Adica barbatii fac crime peste crime si apoi se bat cu pumnii in piept de nevoia pe care o avem de ei pentru a ne apara. Pai daca ar respecta "nu ucide" n-ar mai exista nici o armata. Sau tu crezi ca in Imparatia Cerurilor se duc razboaie armate intre sfinti? In cazul asta ti-ai cam gresit tinta pentru ca acolo sunt doar fii pacii :)

Iisus Hristos este Dumnezeu, nu poti compara un om cu Dumnezeu. Eu vorbeam despre oameni. Sfanta Fecioara nu a fost preoteasa, dar Sfantul Iosif a fost? Sfanta Feciora l-a nascut pe Hristos fara sa fi cunoscut barbat, sa nu-mi zici acum ca toate femeile trebuie sa nasca fara sa cunoasca barbat. Din partea mea ar fi nemaipomenit sa se poata, cred ca barbatii ar fi cei care nu ar rezista ca Sf. Iosif langa o fecioara Si in plus de asta, spune-mi si mie, ce a facut Domnul Iisus la nunta din Caana Galileei cand sfanta Fecioara i-a cerut sa faca o minune dar timpul Lui inca nu venise? Cine a ascultat de cine? Si cine asculta de cine cand Sfanta Fecioara se roaga Fiului ei pentru noi prapaditii? Domnul Iisus, desi este Dumnezeu mai mare decat maica sa, o asculta mereu, a ascultat-o la Caana, o asculta si acum. Nici un sfant barbat nu are atat de mare trecere pe langa Domnul asa cum o are Sfanta Fecioara. De aceea inclusiv in cadrul Liturghiei, sfanta Fecioara are un loc foarte important, mai mare decat al oricarui alt sfant.

Cat despre barbatul capul femeii nu Dumnezeu a spus-o ci Apostolul Pavel pentru ca asa fusese invatat la evrei. I-a luat lui Dumnezeu vreo 10 ani ca sa-l invete ca in Hristos nu mai este nici barbat si nici femeie, ba inca i-a dat si un spin al Satanei sa il chinuie ca sa nu mai fie orgolios. Are Dumnezeu ac de cojocul fiecaruia, stie cum sa ii faca sa stea la locul lor, nu-mi fac eu probleme :)

Last edited by Adriana3; 14.08.2011 at 13:02:14.
Vechi 14.08.2011, 12:48:46
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Pai daca barbatii ar respecta porunca Domnului, de cine ar trebui sa te apere o armata? De ursii din padure? :))
Adica barbatii fac crime peste crime si apoi se bat cu pumnii in piept de nevoia pe care o avem de ei pentru a ne apara. Pai daca ar respecta "nu ucide" n-ar mai exista nici o armata. Sau tu crezi ca in Imparatia Cerurilor se duc razboaie armate intre sfinti? In cazul asta ti-ai cam gresit tinta pentru ca acolo sunt doar fii pacii :)
de femei .... ha ha ha ... desgur ca da , puscariile DE FEMEI sunt goale , lesbiene nu exista , sa continui ? SECTARO lasa/o jos ca macane
multa iubire
Vechi 14.08.2011, 14:00:51
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Iisus Hristos este Dumnezeu, nu poti compara un om cu Dumnezeu. Eu vorbeam despre oameni. Sfanta Fecioara nu a fost preoteasa, dar Sfantul Iosif a fost? Sfanta Feciora l-a nascut pe Hristos fara sa fi cunoscut barbat, sa nu-mi zici acum ca toate femeile trebuie sa nasca fara sa cunoasca barbat. Din partea mea ar fi nemaipomenit sa se poata, cred ca barbatii ar fi cei care nu ar rezista ca Sf. Iosif langa o fecioara Si in plus de asta, spune-mi si mie, ce a facut Domnul Iisus la nunta din Caana Galileei cand sfanta Fecioara i-a cerut sa faca o minune dar timpul Lui inca nu venise? Cine a ascultat de cine? Si cine asculta de cine cand Sfanta Fecioara se roaga Fiului ei pentru noi prapaditii? Domnul Iisus, desi este Dumnezeu mai mare decat maica sa, o asculta mereu, a ascultat-o la Caana, o asculta si acum. Nici un sfant barbat nu are atat de mare trecere pe langa Domnul asa cum o are Sfanta Fecioara. De aceea inclusiv in cadrul Liturghiei, sfanta Fecioara are un loc foarte important, mai mare decat al oricarui alt sfant.
:)
cite APOSTOLE A AVUT IISUS ? haide raspunde ca sa scot toate ereziile de la tine .....
dar pasajul cu sfinta fecioara maria si CAUTAREA lui iisus SI RFASPUNSUL lui UNDE E ? ce a facut iisus pentru fecioara maria ESTE RESPECTAREA PARINTILOR ... atit .... si normal sa aiba trecere mare la el ... CA DE AIA A ALES--O CA ERA NEPRIHANITA SI CEA MAI BINECUVINATA INTRE FEMEI ..dar nu a facut-o preoteasa in biserica CI ASCULTA DE IOSIF ..
nu putea sa se nasca dintr-o desfrinata .... sau chiar o virgina CU MULTE BUBE IN CAP si alte bazaconii .... intelegi ?
SFINTA FECIOARA MARIA ESTE UNICA , nici o femeie nu va fi ca ea ... asadar sectaro nu o batjocori cind vorbesti de ea ....
multa iubire

Citat:
Cat despre barbatul capul femeii nu Dumnezeu a spus-o ci Apostolul Pavel pentru ca asa fusese invatat la evrei. I-a luat lui Dumnezeu vreo 10 ani ca sa-l invete ca in Hristos nu mai este nici barbat si nici femeie, ba inca i-a dat si un spin al Satanei sa il chinuie ca sa nu mai fie orgolios. Are Dumnezeu ac de cojocul fiecaruia, stie cum sa ii faca sa stea la locul lor, nu-mi fac eu probleme :)
ai dreptate ... am fost prea milostiv cu tine
ia de aici acum
16.Iar femeii i-a zis: "Voi înmulți mereu necazurile tale, mai ales în vremea sarcinii tale; în dureri vei naște copii; atrasă vei fi către bărbatul tău și el te va stăpâni".

Dumnezeu a zis ca BARBATUL VA STAPINI FEMEIA ---- sau si cu el te vei certa ca nu a zis ?
HAIDE CONTRAZICE-L SI PE EL ..... morrrr de rasssss
cu cit deschizi gura mai des cu atit iti ies mai multi porumbei ...
multa iubire
Vechi 15.08.2011, 15:00:05
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:

"Iar femeii i-a zis: <<Voi inmulti mereu necazurile tale, mai ales in vremea sarcinii tale; in dureri vei naste copii; atrasa vei fi catre barbatul tau si el te va stapani". (Facerea 3,16)

Interpretarile Bibliei dupa ureche sau conform propriei dorinte, nu sunt indicate.
Vechi 15.08.2011, 15:23:41
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
"Iar femeii i-a zis: <<Voi inmulti mereu necazurile tale, mai ales in vremea sarcinii tale; in dureri vei naste copii; atrasa vei fi catre barbatul tau si el te va stapani". (Facerea 3,16)

Interpretarile Bibliei dupa ureche sau conform propriei dorinte, nu sunt indicate.
Miha draga,
Acest "voi" arata un viitor, arata consecinta pacatului stramosesc, ori Domnul Iisus a spalat acest pacat, noi traim Noul Legamant in care nu se mai steapezesc dintii pentru agurida mancata de parinti ci fiecare plateste pentru pacatele proprii iar mai inainte s-a spus ca prin Botez se spala urmarea pacatului stramosesc. Si realitatea o demonstreaza foarte bine, femeile care traiesc Imparatia de pe acum nu sunt stapanite de nici un barbat iar cele cu credinta mare nasc fara dureri inmultite.
Vechi 15.08.2011, 15:26:02
Banned

Implicit

Femeile din manastiri il au cap pe Hristos, corect. Toate femeile si toti barbatii crestini il au cap pe Hristos pentru ca Hristos este capul Bisericii Sale iar Biserica Sa este alcatuita din barbatii credinciosi si femeile credincioase.
Iar Dumnezeu nu este barbat ca daca era, nu L-ar fi putut naste pe Fiul. Si femeia este facuta dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, iar calitatea lui Dumnezeu de a naste a fost data femeii

Last edited by Adriana3; 15.08.2011 at 15:35:16.
Vechi 16.08.2011, 01:30:41
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Miha draga,
Acest "voi" arata un viitor, arata consecinta pacatului stramosesc, ori Domnul Iisus a spalat acest pacat, noi traim Noul Legamant in care nu se mai steapezesc dintii pentru agurida mancata de parinti ci fiecare plateste pentru pacatele proprii iar mai inainte s-a spus ca prin Botez se spala urmarea pacatului stramosesc. Si realitatea o demonstreaza foarte bine, femeile care traiesc Imparatia de pe acum nu sunt stapanite de nici un barbat iar cele cu credinta mare nasc fara dureri inmultite.
Asa crezi tu, Adriana?!? Ai copii?
Despre femeile care nu súnt stapanite de nici un barbat... prefer sa tac, caci cu siguranta nu te-ai referit la calugarite.
Vechi 16.08.2011, 01:37:07
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
De aceea eu tin la traditie, insa una mereu actualizata

revitalizata
Chiar am iesit, noapte buna!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38