![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Asa, spre distractia ta...si a cameramanilor...si ca sa ai tu inspiratie cand folosesti figurile de stil... Sau preferi articole bombastice: „Haoleu, vino sa vezi cum au venit ierarhii cu limuzinele de lux, fratioare!!!”. Cand ma duc si eu curios, „limuzinele de parada” erau la fel ca masinile parcate pe o strada marginasa din orasul meu. Va rog domnule Ai2 nu-mi veniti cu slogane de la sedinta PSD din Incuiatii din Vale: jeep, audi, range rover. Traim intr-o tara in care jeepurile si audi sunt vazute la orice intersectie a unui oras mare. Nu mai traim in anul 1973. Iar preotii locuiesc in case, normal, ca in rulote traiesc doar hippies. Last edited by penticostalul; 26.07.2011 at 11:56:42. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Preotii de care vorbesti cersesc non stop bani de la buget. Se plang ca au zalarii de cateva sute de lei si totusi isi permit masini de lux. Exact ca interlopii care primesc ajutor social. Si totusi, voua nu va bate nimic la ochi! |
|
|
|||
|
|||
|
Aha, deci nu-ti plac figurile de stil...
Atunci nu mai afirma: „Preotii au Maseratti” Scoate pluralul si articolul hotarat! Stiu, mestere, asta ti-ai dori dar nu o sa o vezi. Nu vor umbla in rable. Vor umbla in masini decente, potrivite cu statutul lor. Patriarhul va umbla in audi A8 macar ca merita un avion particular frumos, elegant si nou. Nu orice stift. Este unul dintre cei mai importanti oameni de stat din Romania. Nu e Ai2, un ateu intre atei, nu e un ortodox intre 20.000.000 si nu e un simplu penticostal intre alti 400.000, intelegi? Te rog lasa sloganele egalitariste! Tu ai spus casa. Reciteste-ti postarea: „ Am vazut eu un staret care are casa, va puteti imagina?” Citat:
Oricum imi cer scuze ca m-am cam ambalat si oricum suntem offtopic, urari de bine! |
|
|
|||
|
|||
|
Inteleg ca nu te-ai prins ca era o figura de stil, dar nici dupa ce ti-am spus ca e tot n-ai inteles-o?
|
|
|