Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.07.2011, 11:37:57
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Amice, stiu caz de staret cu casa jeep si familie cu doi copii. Altul are inclusiv club de noapte. Ce zici, e ok? Vroiai sa spun ca unul are maseratii altul audi altul range rover? Chiar trebuie sa-ti explic atat de amanuntit? Tu pe ce lume traiesti? Si de ce nu vezi ca preotii au cam multe pentru salariul pe care il primesc? Si tot timpul cersesc spunand ca au salariul mic. Care e definitia nesimtirii dupa tine daca comportamentul preotilor ti se pare cel putin acceptabil?
Prietene, cand Patriarhul are de tinut un speach la Palatul Parlamentului n-ai vrea tu sa mearga calare pe magar?
Asa, spre distractia ta...si a cameramanilor...si ca sa ai tu inspiratie cand folosesti figurile de stil...

Sau preferi articole bombastice: „Haoleu, vino sa vezi cum au venit ierarhii cu limuzinele de lux, fratioare!!!”. Cand ma duc si eu curios, „limuzinele de parada” erau la fel ca masinile parcate pe o strada marginasa din orasul meu.

Va rog domnule Ai2 nu-mi veniti cu slogane de la sedinta PSD din Incuiatii din Vale: jeep, audi, range rover.
Traim intr-o tara in care jeepurile si audi sunt vazute la orice intersectie a unui oras mare. Nu mai traim in anul 1973.
Iar preotii locuiesc in case, normal, ca in rulote traiesc doar hippies.

Last edited by penticostalul; 26.07.2011 at 11:56:42.
Reply With Quote
Vechi 26.07.2011, 11:53:03
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Prietene, n-ai vrea tu sa mearga patriarhul calare pe magar pana la Palatul Parlamentului sa tina acolo un speach?
Eu as vrea ca crestinii sa nu mai exagereze aiurea cand posteaza. Dar cred ca mai degraba va merge patriarhul pe magar decat sa nu exagerezi tu aiurea.
Citat:
Va rog domnule Ai2 nu-mi veniti cu slogane de la sedinta PSD din Incuiatii din Vale: jeep, audi, range rover.
Fara atacuri la persoana esti in stare sa raspunzi? Masinile de lux cu care se etaleaza preotii depasesc media masinilor detinute de cotizanti. Ultimele modele nu sunt tocmai rable. Iar PSD-ul a cotizat la greu la BOR asa ca ai grija sa nu te loveasca masina preotului pe trecerea de pietoni ca mori aiurea si el scapa nevinovat!
Citat:
Traim intr-o tara in care jeepurile si audi sunt vazute la orice intersectie a unui oras mare. Nu mai traim in anul 1973.
Iar preotii locuiesc in case, normal, ca in rulote traiesc doar hippies.
Case? Tu nu faci diferenta intre case si vile? Or fi si unii care stau in case, dar si foarte multi care au vile generic denumite de popor palate. E drept ca unii preoti sunt mai fraieri si nu au maseratii, dar asta nu inseamna ca niciunul n-are.
Preotii de care vorbesti cersesc non stop bani de la buget. Se plang ca au zalarii de cateva sute de lei si totusi isi permit masini de lux. Exact ca interlopii care primesc ajutor social. Si totusi, voua nu va bate nimic la ochi!
Reply With Quote
Vechi 26.07.2011, 12:15:25
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
Eu as vrea ca crestinii sa nu mai exagereze aiurea cand posteaza.
Aha, deci nu-ti plac figurile de stil...
Atunci nu mai afirma: „Preotii au Maseratti”
Scoate pluralul si articolul hotarat!

Citat:
Ultimele modele nu sunt tocmai rable.
Stiu, mestere, asta ti-ai dori dar nu o sa o vezi. Nu vor umbla in rable.
Vor umbla in masini decente, potrivite cu statutul lor.
Patriarhul va umbla in audi A8 macar ca merita un avion particular frumos, elegant si nou. Nu orice stift. Este unul dintre cei mai importanti oameni de stat din Romania. Nu e Ai2, un ateu intre atei, nu e un ortodox intre 20.000.000 si nu e un simplu penticostal intre alti 400.000, intelegi?
Te rog lasa sloganele egalitariste!

Citat:
Case? Tu nu faci diferenta intre case si vile?
Tu ai spus casa. Reciteste-ti postarea: „ Am vazut eu un staret care are casa, va puteti imagina?”

Citat:
E drept ca unii preoti sunt mai fraieri si nu au maseratii, dar asta nu inseamna ca niciunul n-are.
Are unul in Romania iar de aici tu ai tras concluzia ca preotii din Romania au Maseratti. Nu merge asa.
Oricum imi cer scuze ca m-am cam ambalat si oricum suntem offtopic, urari de bine!
Reply With Quote
Vechi 26.07.2011, 13:15:38
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Are unul in Romania iar de aici tu ai tras concluzia ca preotii din Romania au Maseratti. Nu merge asa.
Oricum imi cer scuze ca m-am cam ambalat si oricum suntem offtopic, urari de bine!
Inteleg ca nu te-ai prins ca era o figura de stil, dar nici dupa ce ti-am spus ca e tot n-ai inteles-o?
Reply With Quote
Răspunde