![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Frână oameni buni!
Care dintre noi se oprește primul? Care era subiectul topicului? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Care din noi se opresc primii ? Ma-ntelegi ?
|
|
|||
|
|||
![]()
In ce ai scris tu se intelege ca este vorba de o singura persoana, si anume prima/primul care se opreste. In ce am scris eu, se intelege ca e vorba de mai multe porunci. Inteles? "Care" este forma si de singular si de plural. Daca formularea ta e corecta, nu inseamna ca a mea e gresita.
|
|
|||
|
|||
![]()
Un debate nu poate tine la nesfarsit. Eu mi-am argumentat pozitia, iar LapetiteMoc nu a adus niciun argument. "Mai citeste" nu tine loc de argument, iar jignirile nici atat. Eu am terminat ce-am avut de spus si ma opresc aici pe partea de gramatica :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Intr-o discutie civilizata, o persoana ataca argumentul si nu corectitudinea gramaticala a adversarului. N-ai decat sa ii oferi un mesaj privat in legatura cu greselile sale gramaticale.
In ceea ce priveste raspunsurile care mi-au fost adresate acum cateva mesaje in urma, am spus foarte clar ca asemenea atentate sunt fundamentate pe idei religioase si ideologii politice. Pretext sau nu, un om care recurge la astfel de actiuni este sustinut de alte mii de persoane cu aceeasi viziune ca si a respectivul, insa nu suficient de bolnavi mintal. Consider ca nationalismul de la noi poate da in aceeasi masura nastere unui astfel de criminal. |
|