Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.12.2014, 20:40:45
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Odata o persoana atee marturisea ca a devenit ateu cand a aflat ca nu exista Mos Craciun, a avut un soc. Cred ca aceasta poveste e o mare prostie, provoaca traume unor copii cand afla ca nu exista Mos Craciun. Eu am aflat abia in clasa a V-a si am fost foarte dezamagit. Nu cred ca exagerez cu nimic cand spun ca e una din cele mai mari tampenii.
Scuza-ma nu vreau sa-ti lezez sentimentele dar imi pare o tampenie sa fi socat ca Mosul nu exista!
Asta se deprinde pe parcursul timpului,realizezi ca parintii pun totul la cale,ba chiar ii suspectezi la un moment dat mai ales cand recunosti pe una dintre rude jucand rolul mosului dechizat.
Nu prea vad dezamagirea sau poate nu-mi mai aduc eu aminte...
Pe cand relatia copilului cu Hristos este alta,tainica,noua,abia banuita,i te rogi si iti raspunde...sau nu -si atunci chiar lipsa raspunsului este un raspuns in sine.

Cum adica a devenit ateu cand a aflat?
Asta presupune ca deja era credincios cu acte in regula -despre ce varsta vorbim aici? 5,6 ani?
Sesizezi situatia ? :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine este aproapele meu? luminitarodina Despre Biserica Ortodoxa in general 30 27.07.2016 11:28:12
cine din voi este in Bruxelles? TIBS Generalitati 9 17.06.2010 00:27:49
cine este din iasi? bogdan_222 Calugarul 0 14.05.2010 13:22:05
Cine este responsabil? eclat_de_lune Generalitati 1 07.11.2009 14:57:06
Cine este cel mai puternic om? amatyyy Teologie si Stiinta 29 16.09.2009 13:49:04