![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta se deprinde pe parcursul timpului,realizezi ca parintii pun totul la cale,ba chiar ii suspectezi la un moment dat mai ales cand recunosti pe una dintre rude jucand rolul mosului dechizat. Nu prea vad dezamagirea sau poate nu-mi mai aduc eu aminte... Pe cand relatia copilului cu Hristos este alta,tainica,noua,abia banuita,i te rogi si iti raspunde...sau nu -si atunci chiar lipsa raspunsului este un raspuns in sine. Cum adica a devenit ateu cand a aflat? Asta presupune ca deja era credincios cu acte in regula -despre ce varsta vorbim aici? 5,6 ani? Sesizezi situatia ? :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine este aproapele meu? | luminitarodina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 30 | 27.07.2016 11:28:12 |
cine din voi este in Bruxelles? | TIBS | Generalitati | 9 | 17.06.2010 00:27:49 |
cine este din iasi? | bogdan_222 | Calugarul | 0 | 14.05.2010 13:22:05 |
Cine este responsabil? | eclat_de_lune | Generalitati | 1 | 07.11.2009 14:57:06 |
Cine este cel mai puternic om? | amatyyy | Teologie si Stiinta | 29 | 16.09.2009 13:49:04 |
|