Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.12.2014, 16:22:14
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia Vezi mesajul
Putin imi pasa ( mi se rupe )
.
Am pus in paranteza prima ta varianta de exprimare , stearsa ulterior la atentionarea mea , dar inregistrata de administratia siteului !
Din bun simt se putea exprima din partea ta scuzele de rigoare , dar lasitatea si mitocania te caracterizeaza !
Deci : putin iti pasa , sau ti se rupe cum te-ai exprimat intaia oara ?
Vechi 22.12.2014, 16:29:21
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Am pus in paranteza prima ta varianta de exprimare , stearsa ulterior la atentionarea mea , dar inregistrata de administratia siteului !
Din bun simt se putea exprima din partea ta scuzele de rigoare , dar lasitatea si mitocania te caracterizeaza !
Deci : putin iti pasa , sau ti se rupe cum te-ai exprimat intaia oara ?
On-topic, d-le Cristian, on-topic. Poti?
Off-topic: Da, sunt las si mitocan. Si am si multe alte defecte, si sunt ok cu asta. Multumit?
Cind si amicul elitisto-gedesistoid isi va cere scuze pentru propriile sale devieri, absolut neprovocate, imi voi cere si eu. El e mai las ca mine, intrucit s-a retras de tot de pe forum.
El e si mincinos: prezinta o fateta culta, dar nu e decat o masca. Eu cel putin asta sunt: un derbedeu, si ma prezint ca atare.
Las-o balta! Innoti in subiectivism.

Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 22.12.2014 at 16:32:19.
Reply With Quote
Vechi 22.12.2014, 17:15:57
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia Vezi mesajul
Las-o balta! .
Esti monitorizat , nu de mine personal si pana la urma iti fac un mare favor prin atentionarile mele in direct , caci te doresc aici si acum coleg de forum si nu in ultimul rand prieten virtual , dar nu suport mitocania de cartier care la dumneata se confunda cu polemica .
Aici nu au ce cauta derbedeii , precum spui dumneata cu multa fala ca esti , nu sunt acceptati in primul rand de domnul Adrian Cocosila .
Intelegi sau nu ?
Vechi 22.12.2014, 17:38:06
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Aici nu au ce cauta derbedeii , precum spui dumneata cu multa fala ca esti , nu sunt acceptati in primul rand de domnul Adrian Cocosila .
Intelegi sau nu ?
Cristi, iartă-l.
Scrie ceva on-topic.
Reply With Quote
Vechi 22.12.2014, 18:24:24
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

https://www.youtube.com/watch?v=SiaAIH8DQLo
Vechi 22.12.2014, 18:30:44
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

On topic am scris aici in urma cu un an sau doi , domnule Ovidiu , iar dumneata mi-ai raspuns dupa doi ani , caci cele citate de dumneata la adresa mea erau postate cu muuult timp in urma , dorinta ta a fost doar de a readuce acest thread in actualitate , sau poate ai simtit nevoia de polemica , asa din senin !
Ti se pare normal sa-mi raspunzi dupa atataia ani la un subiect care pentru mine este incheiat , adica mi-am spus punctul de vedere , sau musai vrei sa facem discutii de dragul de a discuta ?
Vechi 22.12.2014, 22:41:57
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
On topic am scris aici in urma cu un an sau doi , domnule Ovidiu , iar dumneata mi-ai raspuns dupa doi ani , caci cele citate de dumneata la adresa mea erau postate cu muuult timp in urma , dorinta ta a fost doar de a readuce acest thread in actualitate , sau poate ai simtit nevoia de polemica , asa din senin !
Ti se pare normal sa-mi raspunzi dupa atataia ani la un subiect care pentru mine este incheiat , adica mi-am spus punctul de vedere , sau musai vrei sa facem discutii de dragul de a discuta ?
Mi-am spus și eu părerea legându-mă de o idee (luminițe, brad), fără să țin cont de data și autorul mesajului, și nicidecum de dragul polemicii. Se pare că mai nou a-ți spune părerea e musai încadrată în polemică. Faptul că nu sunt de acord cu părerea ta nu înseamnă că am ceva cu tine. Dacă nu ai avut nimic de spus de spus on topic mai bine nu răspundeai. Iertare, fii în pace.

Last edited by ovidiu b.; 22.12.2014 at 22:44:19.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine este aproapele meu? luminitarodina Despre Biserica Ortodoxa in general 30 27.07.2016 11:28:12
cine din voi este in Bruxelles? TIBS Generalitati 9 17.06.2010 00:27:49
cine este din iasi? bogdan_222 Calugarul 0 14.05.2010 13:22:05
Cine este responsabil? eclat_de_lune Generalitati 1 07.11.2009 14:57:06
Cine este cel mai puternic om? amatyyy Teologie si Stiinta 29 16.09.2009 13:49:04