![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Am pus in paranteza prima ta varianta de exprimare , stearsa ulterior la atentionarea mea , dar inregistrata de administratia siteului !
Din bun simt se putea exprima din partea ta scuzele de rigoare , dar lasitatea si mitocania te caracterizeaza ! Deci : putin iti pasa , sau ti se rupe cum te-ai exprimat intaia oara ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Off-topic: Da, sunt las si mitocan. Si am si multe alte defecte, si sunt ok cu asta. Multumit? Cind si amicul elitisto-gedesistoid isi va cere scuze pentru propriile sale devieri, absolut neprovocate, imi voi cere si eu. El e mai las ca mine, intrucit s-a retras de tot de pe forum. El e si mincinos: prezinta o fateta culta, dar nu e decat o masca. Eu cel putin asta sunt: un derbedeu, si ma prezint ca atare. Las-o balta! Innoti in subiectivism. Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 22.12.2014 at 16:32:19. |
|
||||
|
||||
![]()
Esti monitorizat , nu de mine personal si pana la urma iti fac un mare favor prin atentionarile mele in direct , caci te doresc aici si acum coleg de forum si nu in ultimul rand prieten virtual , dar nu suport mitocania de cartier care la dumneata se confunda cu polemica .
Aici nu au ce cauta derbedeii , precum spui dumneata cu multa fala ca esti , nu sunt acceptati in primul rand de domnul Adrian Cocosila . Intelegi sau nu ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Scrie ceva on-topic. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
On topic am scris aici in urma cu un an sau doi , domnule Ovidiu , iar dumneata mi-ai raspuns dupa doi ani , caci cele citate de dumneata la adresa mea erau postate cu muuult timp in urma , dorinta ta a fost doar de a readuce acest thread in actualitate , sau poate ai simtit nevoia de polemica , asa din senin !
Ti se pare normal sa-mi raspunzi dupa atataia ani la un subiect care pentru mine este incheiat , adica mi-am spus punctul de vedere , sau musai vrei sa facem discutii de dragul de a discuta ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by ovidiu b.; 22.12.2014 at 22:44:19. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine este aproapele meu? | luminitarodina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 30 | 27.07.2016 11:28:12 |
cine din voi este in Bruxelles? | TIBS | Generalitati | 9 | 17.06.2010 00:27:49 |
cine este din iasi? | bogdan_222 | Calugarul | 0 | 14.05.2010 13:22:05 |
Cine este responsabil? | eclat_de_lune | Generalitati | 1 | 07.11.2009 14:57:06 |
Cine este cel mai puternic om? | amatyyy | Teologie si Stiinta | 29 | 16.09.2009 13:49:04 |
|