![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Scrie ceva on-topic. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
On topic am scris aici in urma cu un an sau doi , domnule Ovidiu , iar dumneata mi-ai raspuns dupa doi ani , caci cele citate de dumneata la adresa mea erau postate cu muuult timp in urma , dorinta ta a fost doar de a readuce acest thread in actualitate , sau poate ai simtit nevoia de polemica , asa din senin !
Ti se pare normal sa-mi raspunzi dupa atataia ani la un subiect care pentru mine este incheiat , adica mi-am spus punctul de vedere , sau musai vrei sa facem discutii de dragul de a discuta ?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu desi nu doresc sa fac brad de Craciun,in fiecare an primesc cate unul in ghiveci ,desigur, de la prieteni si colegi. Acum ,vrei ,nu vrei trebuie sa-l faci...!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta se deprinde pe parcursul timpului,realizezi ca parintii pun totul la cale,ba chiar ii suspectezi la un moment dat mai ales cand recunosti pe una dintre rude jucand rolul mosului dechizat. Nu prea vad dezamagirea sau poate nu-mi mai aduc eu aminte... Pe cand relatia copilului cu Hristos este alta,tainica,noua,abia banuita,i te rogi si iti raspunde...sau nu -si atunci chiar lipsa raspunsului este un raspuns in sine. Cum adica a devenit ateu cand a aflat? Asta presupune ca deja era credincios cu acte in regula -despre ce varsta vorbim aici? 5,6 ani? Sesizezi situatia ? :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai in gluma,mai in serios ii amintesc cu emotie Craciunul si Pastele,sarbatorite cu batranii mei ,care se inmuiau o tzara si in fata dobitoacelor din curte spunand:"ia da-le fato niste mancare buna si cozonac afara la astea,sa simta si ele bucuria noastra!" Si uite asa,era sarbatoare si pt ele :)
|
|||
|
|||
![]()
Foarte frumoase amintiri ! Craciun fericit alaturi de cei dragi,plin de credinta, bucurie,recunostiinta,pace si tot ce iti doresti !
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum doua saptamani cand a folosit cuvintele acelea urate intr-o dezbatere cu Mihailc a facut-o pt a denumi niste pacate grave,care completau o grila de pacate;nici mie nu mi-a convenit ca inca vorbim public despre Cezar ca despre un om cu anumite probleme. Cat de rusine sa ne fie ca oamenii vin aici pe forum cu inima deschisa ca o carte si-si spun problemele,patimile care-i mistuie iar noi ne folosim de aceste date la momentul oportun ca sa-i dam in cap? Daca cineva scrie ceva cu care nu sunt de accord,nu trebuie suspectat in primul rand ca este beat sau ca se drogheaza...chiar daca stiu din unele surse ca ar mai face-o...dar daca incearca sa se lase si rauatatea mea nu-I da pace si-l sminteste? Fiecare cu metehnele sale ,este aiurea si deplasat ca chiorii sa-i ocareasca pe orbi! Ma iertati ca am reluat o discutie din trecut dar atunci cand v-ati suparat pe Theodor nu am reusit. Desigur,nu sunt pt limbajul violent sau lipsit de educatie,mai ales ca forumul are acces liber si dupa cum se vede sunt multi copii care ne viziteaza;chiar si din acest motiv ar trebui sa fim mai civilizati si mai draguti unii cu altii! Trag nadejde ca Cezar si Mihailc se vor impaca intr-o vreme iar Theodor va trage invatatura din asta sa nu mai vina cu comentarii socante si sa cada el pe lista neagra. Oamenii se cearta,isi cer scuze,se impaca,nu este loc pt orgolii meschine pt asa credinciosi cu pretentii ca noi.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pace si multa bucurie si familiei tale!
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine este aproapele meu? | luminitarodina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 30 | 27.07.2016 11:28:12 |
cine din voi este in Bruxelles? | TIBS | Generalitati | 9 | 17.06.2010 00:27:49 |
cine este din iasi? | bogdan_222 | Calugarul | 0 | 14.05.2010 13:22:05 |
Cine este responsabil? | eclat_de_lune | Generalitati | 1 | 07.11.2009 14:57:06 |
Cine este cel mai puternic om? | amatyyy | Teologie si Stiinta | 29 | 16.09.2009 13:49:04 |
|