Citat:
În prealabil postat de MariS_
Ei mi se par cu adevarat traitori ai ortodoxiei, pentru ca respira blandete, bunatate, rabdare, smerenie, adica roade ale Duhului. Pacat, doar, ca posteaza asa de rar. Si dvs (catre dobrin7m) aveti foarte multe lucruri frumoase de spus, si foarte adanci,
.......
Har, smerenie si jertfa de sine.
|
Subscriu la ce ziceti . Si mie imi plac mult postarile unora ,dar daca fac vreo diferenta in sinea mea intre diversi useri ,inseamna ca inca nu am invatat sa ascult si sa inteleg omul. Stiu ca inima se bucura de postarile unora,si se incranceneaza la ale altora,dar daca am avea putere sa ii intelegem pe toti ,am vedea ca fiecare are de fapt ceva interesant de spus ,si ca doar perceptia noastra ne face sa ii scotoim pe unii placuti si pe altii nu. Astfel dar,noi transferam propria noastra neputinta de a iubi si intelege ,asupra celorlalti.
Asa ca ma pastrez subiectiv si spun:mie imi plac mult postarile userului dobrin7m si sper ca sa ii fiu de tot atata ajutor,cat imi e si dansa mie . Chiar dc vorbim in contradictoriu ,e un bun prilej ca adevarul sa iasa in cele din urma la lumina .