![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred că acum ești pe Calea cea bună... acum ai învățat să te smerești și să fii un ortodox creștin care știe și să asculte și nu doar să vrea să fie ascultat, de toți, de toată gLumea. Deci deocamdată lasă-mă să mă bucur pentru tine că ai ieșit din groapă și ai început să-L cauți pe Dumnezeu ca să-L urmezi pe Mîntuitorul... pe păstorul ceresc Cel cu sfînta Cruce! Nu te grăbi ci lasă să ți se depună în liniște, în inimă, această frumoasă și bună atitudine pozitivă pe care o ai. Lasă un pic să se facă liniște și bunătate în Casa Tăcerii. Continuăm imediat Dialogul... Last edited by vsovi; 21.10.2016 at 16:22:22. |
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Însă dacă mă gîndesc la bolile mele, atunci sigur că sunt bolnav, bolnav de la mulțimea de păcate pe care le fac necontenit dar nici întrun caz de la Dreapta mea Credință Orotodxă creștină cu tradiție apostolică dar și în cele 7 Sfinte Trîmbițe Apocaliptice și în NIP, Cetatea Cuvîntului Lui Dumnezeu! Citat:
Ele pot să fie o frumoasă virtute doar pentru omul în care în interior locuiește Dumnezeu și care sincer Îl iubește pe Dumnezeu cu fidelitate, cu ascultare credincioasă și smerită, cu bunătate față de toți ceilalți semeni și apropiați. Deci Garanția Vîrstei de respectat o dă Dumnezeu și nici într-un caz aparențele vîrstei căci și păcatul poate fi bătrîn și mai ales păcatul îmbătrînește și omoară pe om sau poate ai uitat că Domnul Iisus a fost răstignit de către cărturarii și bătrînii lui Israel așa cum a pățit-o cîndva de la ei și dreptul prooroc Ghedeon. Vîrsta ta e o problemă, sau a mea, a ei nu mai este o problemă din moment ce de peste 35 de ani slujește Cuvîntului, poate de peste 40 de ani, nu știu... deci ce crezi, poate fi ea o naivă cînd a văzut cum Trîmbița înaintea ei sf. Verginica și apoi sora ei Maria-Puntea de legătură ca apoi să Trîmbițeze și ea și cei ce ascultă Cuvîntul care se aude în Templul Noului Ierusalim? Iar Cuvîntul de peste 60 de ani Trîmbițează și se scrie în Cărțile Noului Ierusalim. Celelalte Trîmbițe Apocaliptice, primele 5, de asemenea au primit daruri foarte mari și haruri mari de la Dumnezeu dar niciunul nu e așa de mare ca și darul Cuvîntului din sfintele Cărți! Deci vîrsta Cuvîntului din Cărți are peste 60 de ani și asta e o garanție a continuității în Dumnezeu. Citat:
1. Preotul Iosif Trifa și Traian Dorz și Oastea Domnului și publicațiile creștine: Lumina Stelelor, Iisus Biruitorul și altele. 2. Ciobănașul Petrache Lupu și Moșul Dumnezeu de la Maglavit și Salcia Plîngătoare. 3. Părintele văzător mare proooroc Arsenie Boca și sora Zamfira și mănăstirea Prislop și biserica pictată de la Drăgănescu. 4.5. Părintele Ioan Iovan și Sora Veronica de la Vladimirești. Ambii au făcut pușcărie pentru Hristos iar apoi părintele a pus temelia mănăstirii de la Recea fiind plin de puterea smereniei. 6.7. Sf. Verginica, apoi sora ei Maria ca o punte de trecere și acum la sfîrșit sora Mihaela și preotul Nicușor care citește Cuvîntul pus în format audio pe site. Citat:
Citat:
Deci sunt doar 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice și apoi nu știu ce va mai fi. Păi va fi ceea ce urmează și e scris la Apocalipsă! Dumnezeu a căutat cele mai cuminți și nevinovate ființe, sărace și oropsite, cu viața cea mai grea, cu credința cea mai mare, cu răbdarea și eroismul cel mai bun și cu inima cea ma curajoasă și fidelă și statornică și pe acelea le-a curățit, le-a crescut, le-a învățat, le-a iubit, le-a dăruit și apoi prin ele a Trîmbițat și a învățat poporul ortodox și pe tot omul căci Trîmbițele sunt pentru oameni, ele sunt făcute pentru ca înaintea lui Dumnezeu să slujească mîntuirea oamenilor cu foarte multă smerenie și umilință cum nu pricepe nimeni atîta smerenie și umilință și sărăcie și modestie și cumințenie și ascultare. Însă sora Veronica s-a dedat luxului și s-a îngîmfat și atunci a părăsit-o darul proorociei. Spre sfîrșit parcă și-a revenit, s-a pocăit și cred că s-a mîntuit, dar într-o vreme ea căzuse din trîmbițare. Deci Dumnezeu și-a ales Trămbițele pentru a fi cît mai sfinte ca să mîntuiască prin ele pe oameni prin credință căci ele sunt un exemplu de mucenicie și de curaj și de vitejie sfîntă. Deci ele sunt un exemplu bun pentru orice ortodox și pentru orice creștin... chiar dacă se supără alții pentru că ar fi vrut să fie și ei exemple tot atât de bune și de smerite și umilite ca ele. Citat:
Citat:
Citat:
Deci Toate sfintele Canoane, Toate sfintele sinoade Ecumenice, Toți Apostolii, Drepții și Sfinții și mai ales Domnul Dumnezeu și Maica Precistă Maria și Duhul Sfînt întăresc Dreapta Credință în NIP și în Cuvîntul lui Dumnezeu așa cum este proorocit în toată Biblia și în Apocalipsă și atunci tu vrei ca ea să accepte că este în înșelare și vrei să se ''îndrepte'' și să se ''vindece''? Ce aiureală ceri oare îți vei da vreodată seama? Așa că nu are cum să să îndrepte dreptul și sfîntul și credinciosul și mărturisitorul ci trebuie să se îndrepte păcătosul care iese din Cuvîntul lui Dumnezeu, el trebuie să se pocăiască dacă vrea să fie viu, să se întoarcă din fărădelegile și căile lui cele rele și îl va ierta Dumnezeu așa cum este scris. Last edited by vsovi; 26.10.2016 at 14:53:40. |
|
||||
|
||||
![]()
@gpalama
Am raspuns multor useri. Deci da-ti seama ca am raspuns si nu evit intrebarile si confruntarile. Te rog intreaba ce vrei pe firul nou. Nu aici caci asta e prea lung si creem confuzie cu alte subiecte vechi care nu mai intereseaza pe nimeni.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 01.02.2021 at 01:14:11. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
O sa incerc sa reiau temele dar putin mai clar. Vad ca Igor a facut si el liste de intrebari prin care s-a facut slalom, deci doar recapitulezi strategia de evitare invatata.. Sper sa fiu mai bun decat colegii mei la prins smecherii de evitare a raspunsurilor si sa putem avea un dialog si nu un slalom din partea ta pentru evitarea raspunsurilor prin care tu ramai cu impresia ca ai realizat ceva si ca "ai raspuns"... Last edited by gpalama; 01.02.2021 at 10:17:53. |
|
||||
|
||||
![]()
Aici puteti gasi continuarea acestui fir de discutie: Cele 7 Trambite Apocaliptice romanesti universale si Cuvantul lui Dumnezeu.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|