![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Bre vsovi/trimisule tu faci reclama mascata la sectarii tai ?
Te-au trimis pe aici cu misiune ? Nu pune nimeni botul la secta ta bah.Cel mult reuÈeÈti să devii surse de bancuri religioase gen radio Erevan. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mă, da' tu să nu te superi că-ți zic... bancul ăla de la radio Erevan o să vă îngrozească tocmai pe voi cîndva... cînd o să vă întîlniți cu vreun sfînt și o să-L întrebați plini de distracție și trufie crezînd că ați făcut un bine ''gLumind'' și voi zicînd în bășcălie îngrijorată: ''Oare ce va mai fi și cu sectarii de la NIP că așa am auzit la radio erevan că o să-i mînce focul iadului ca pe toți sectarii?'' Iar el Sfîntul o să vă răspundă spre ''distracția'' voastră: Știți, defapt spre deosebire de alții, NIP nu e sectă ci ăia de acolo sunt străjerii ortodocși ai Cuvîntului care Trîmbițează și deci nu pe ei o să-i mînce focul iadului ci pe alții, nu dăm nume, ca să nu se sperie ''săracii'' mai înainte de vreme. Atunci tu și alții ca tine după ce o să-ți pierzi brusc toate frunzele de la Copăcel și o să te faci alb ca varul ca AlinB o să zici către Dumnezeu: Doamne Doamne, iartă-mă că n-am știut, adică așa am fost informați de ''ortodoxie'' și de unii mari duhovnici ai neamului. Iar atunci eu păcătosul din dosul șurii o să strig: ''ba știe Doamne că doar eu le-am spus tuturor timp de aproape 10 ani pe forumul nostru ortodox!'' Dar nu-ți fă probleme prea grave că uite Îi cer de pe acuma să te ierte, că măcar tu ai îndrăznit să-mi ții de urît ajutîndu-mă să-I fac reclamă... lui Dumnezeu. Last edited by vsovi; 02.09.2016 at 14:52:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Un simptom sectar e imaginatia bogata si asumarea de merite care nu au legatura cu ei.
Iar majoritatea 'trambitelor' sunt furate sau/si chiar canta fals, dupa partituri sectare.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.09.2016 at 20:21:57. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mulți sectanți nu au primit carnet roșu în timp ce mulți ortodocși s-au corcit și au colaborat și au primit semnul lor pe frunte și pe mîna dreaptă. Dumnezeu nu condamnă sectanții care au mai mult o credință trupească decît duhovnicească ci condamnă minciunile și păcatele lor și batjocuririle lor la adresa nevinovăției și fecioriei Maicii Domnului... căci prin credințele lor false singuri se odîndesc la iad, la neintrare în Rai. Deci nu voi ci Domnul îi combate iubindu-și vrăjmașii. Dar cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice numai în mintea unora ca tine ar putea fi sectante, fiindcă pur și simplu nu vreți să vadă pădurea din cauza cozilor de topor! Last edited by vsovi; 05.09.2016 at 17:16:13. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
A te ruga lui Dumnezeu pentru cineva nu înseamnă că te tragi cu El de șireturi ci înseamnă că tragi și tu pe alții afară din iad dacă și pe tine te trage afară din iad altcineva mult mai bun. E o încercare de a nu fi la nesfîrșit asemenea cu cel din pilda datornicului căruia i s-a iertat mult doar pentru că a cerut și el apoi ieșit din necaz nu a vrut să ierte la rîndul său măcar foarte puțin din datoria pe care o avea altul la el ci a preferat să se răzbune cu răutate făcînd ceea ce nu se cuvine. Deci oare nu se cuvenea să vestesc și să susțin Adevărul tuturor fraților de pe forumul ortodox mai înainte de a-L spune întregii lumi? Nu e nevoie să-L vestesc eu căci este cine să-L vestească: cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice. Last edited by vsovi; 05.09.2016 at 14:38:35. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Însă cum să nu aibă treabă unele cu altele? Păi nu e vorba de furt de muncă sau erijare la putere sau de a-și credibiliza autoritatea și dreptatea vreo trîmbiță prin autoritatea altora de dinainte sau de după ci e vorba că Mesajul lor de la Dumnezeu Cuvîntul trebuie cercetat, citit, cunoscut, înțeles și urmat în mod unitar. Ca și relație între trîmbițe... nu știu nici măcar dacă s-au cunoscut unele cu altele... practic Iosif Trifa n-a avut cred habar de niciuna din celelalte Trîmbițe și nici nu știu dacă măcar el însuși știa că el însuși și OD condusă de Traian Dorz și că toate ziarele sale sunt defapt prima trîmbiță Apocaliptică. Doar Domnul Dumnezeu știa lucrul acesta și ni l-a destăinuit și nouă. De exemplu sora Veronica de la Vladimirești, trîmbița nr. 4, cea la care a aterizat Domnul Iisus în lanul de porumb a părinților ei cînd era micuță cerîndu-i să pună acolo o sfîntă cruce, nu a primit pe sora Verginica trimisă la ea de Domnul Iisus Cuvîntul ca s-o mustre cu blîndețe pentru luxul în care s-a îmbuibat și de care s-a înconjurat la Vladimirești și văzînd ea cît de săracă și neimportantă era sf. Verginica atunci a refuzat mustrarea ca venită din partea lui Dumnezeu și practic și-a pierdut puterea de proorocire căci Domnul a părăsit-o o vreme spunînd că: ''proorocia lui Veronica a păpat-o pisica'' în sensul că ea ieșise cu viața ei de lux din proorocie. Spre sfîrșitul vieții s-a îndreptat și așa a găsit mîntuirea sora Veronica scriind Casa Tăcerii care este o lucrare duhovnicească bună și pilduitoare. Deci nu numai că Trîmbițele n-au nicio treabă unele cu altele ca să se autocredibilizeze unele pe altele dar iată că s-au mai și disprețuit între ele anumite perioade de timp, căci acolo unde intră luxul iese Domnul iar omul rămîne afară din proorocie, dar chiar și așa Cuvîntul lucrează și ele practic au știut mai mult ca sigur unele de altele cu duhul și cu inima că sunt toate de la Dumnezeu pentru că Domnul recunoaște pe Domnul deci iată că se știau că sunt de la Dumnezeu tăinuind aceasta căci erau vremuri grele și se iubeau între ele chiar dacă au avut probleme pînă au crezut cu Adevărat fiecare în propriile proorcii sau în proorociile celorlalte Trîmbițe Apocaliptice. Dar cînd zic de cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice nu o zic pentru ca să îndreptățesc autoritatea unora cu a celorlalte ci pentru ca să știe oricine că astea sunt și nu altele și că mesajul fiecărei Trîmbițe de la Dumnezeu este important a fi cercetat și învățat și știut în mod unitar de către credincioșii ortodocși. Practic fiecare Trîmbiță chiar singură are destulă autoritate prin propriile ei Trîmbițări și prin Viața proprie îndumnezeită și jertfelnică întru smerenie și iubire de Dumnezeu. Nu au nevoie unele de altele ca să se auto îndreptățească mai ușor împreună ci Domnul le-a pus împreună în Apocalipsă și în Cuvânt pentru că viața lor și mesajul lor sunt exemplare pentru a fi urmate de toți oamenii și nu numai de toți credincioșii ortodocși. Last edited by vsovi; 06.09.2016 at 14:05:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu pricepi ca nu te duce capul sau cu viclenie te faci ca nu pricepi?
Ce legatura are secta NIP cu Arsenie Boca, Petrache Lupu sau Oastea Domnului? I-ati bagat voi in secta voastra post-factum, daca ar fi stiut cu ce va ocupati va trimiteau la plimbare imediat. Pentru restul, va dam credit, sunt productii personale, ce pot sa zic, in ziua de azi oricine poate scrie tampenii si sa se auto-intituleze profet a lui Dumnezeu.
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Ce au in comun forumul crestin ortodox si secta NIP?" "Numarul de membri activi."
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 15:53:11 |
| Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 16:00:47 |
| BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 07:07:57 |
|
|