![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! - Parintele Arsenie Papacioc |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca trebuie sa trecem in tabara adversa si sa-i luam in brate pe blasfemiatori. Un pic de moderatie nu strica. Cine si cu ce scop intarata spiritele? De ce s-a grabit presedintele tarii noastre sa preia mesajul
![]() http://stirileprotv.ro/stiri/interna...-inventat.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu te asociezi cu cei care-L hulesc pe Dumnezeu dar ii iubesti? Cei care-L hulesc pe Dumnezeu sunt apropiati/semeni? Cazurile in care apropiatii sunt "departati" si dezumanizati nu intra in sfera exceptionalului. Pentru a accepta o crima, fie si prin pasivitate, facem cu totii acelasi exercitiu. Miscarea "Je ne suis pas Charlie" este un exemplu graitor. |
|
|||
|
|||
![]()
-eu nu inteleg cum multi cred ca doar cei care sunt teroristi sau omoara sunt oamenii satanei
-pai toti satanistii,hulitorii,si propovaduitorii ereziilor nu sunt oamenii satanei? -cei care strica sufletul si mintea sunt mai rai decat cei care omoara fizic "Nu vă temeți de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeți-vă mai curând de acela care poate și sufletul și trupul să le piardă în gheena. Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi și Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri. Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor și Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri." Sfânta Evanghelie după Matei -respectivi ziaristi prin hula lor si-au omorat sufletele,deci erau morti sufleteste |
|
|||
|
|||
![]()
I-am promis lui Cezar ca nu continui acesta discutie dar nu ma pot abtine.
Cand am scris pe forum despre frica de Dumnezeu, care nu are nicidecum conotatii filosofice, ci cat se poate de simple, eram ridiculizat. N-am inteles nimic si nu stiu eu despre ce frica se vorbeste :). Acum aflu de la unii ca Dumnezeu a trimis un mesaj din care avem cu totii ceva de invatat. Care este mesajul de iubire pe care l-a primit Europa in acest moment? Despre ce frica vorbim acum? Asta nu e santaj si intimidare... e dragoste si dreptate. Sigur, statutul meu ma face imun la astfel de intimidari si mesaje "divine" dar nu scuteste de critica mesajele ce merg pe aceasta linie. |
|
|||
|
|||
![]()
PARDON, JE NE SUIS PAS CHARLIE : https://bucovinaprofunda.wordpress.c...phemie-pardon/
-"Charlie H. sunt extremisti de stanga, blasfemiatori, anti crestini, anti religie, anti clericalisti, Mă mir cum unii s-au declarat bulversati de sangele rece si cruzimea executorilor arabi. I-as intreba daca nu au fost bulversati de sangele rece si cruzimea blasfemiatorilor “jurnalisti” care in aceeasi publicatie abjecta il sodomizau grafic pe Dumnezeu In antichitate daca un om palmuia statuia imparatului, atunci el putea fi condamnat la moarte, delictul se numea crima de lezmajestate. Dar aici este vorba de Dumnezeu , nu de un om. Daca face o caricatura cu mine, da, il rog sa imi faca una si din profil, eu sunt o caricatura, dar… Dar! Daca face o caricatura Dumnezeului meu, il pocnesc crestineste, sa-i sara mucii pe pereti. Daca in România ar apărea așa blasfemii in vreo publicație și justiția nu i-ar sancționa, nu m-aș supăra dacă niscaiva ciobani i-ar ciomăgi des și indesat pe autori pentru o mai bună ințelegere a weltanschauung-lui românesc și a libertății de expresie a lemnului de fag pe os de neam prost. Pardon! PS: As fi foarte curios dacă publicația blasfemică CH a publicat și caricaturi blasfemice antievreiești, antitalmudice, antiholocaust. Sau se temeau să nu li se taie finanțările… Asadar totul se reduce la lucrurile simple: banii, viața sau mustața . Am zis!" |
|
|||
|
|||
![]()
Patriarhia Română: Solidaritate cu poporul francez, adică și cu blasfemiatorii Maicii Domnului și a Sfintei Treimi
http://www.apologeticum.ro/2015/01/p...fintei-treimi/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trateaza-i pe oamenii satanei din acceptiunea ta asa cum ai vrea tu sa fi tratat de cei care te cred la randul lor un om al satanei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
-Dumnezeu nu omoară/ucide pe nici un om niciodată, ci pune capăt vieții pământești a omului, de la caz la caz, sau lasă/îngăduie ca oamenii să fie uciși pentru a scoate un bine din aceste rele. Această mică mare diferență de nuanță nu poate fi trecută cu vederea deoarece acțiunea de a ucide/omorî este prin definiție negativă, însă Dumnezeu ca stăpân al vieții este singurul în măsură să oprească viața cuiva, drept pentru care spunem că ”la chemat la Judecată”, dar nu că ”l-a ucis”.
- nu se cade să spunem despre Izvorul Vieții că a ”ucis”. Aaa... că pentru unii oameni este insuportabilă ideea că Dumnezeu este stăpân și judecător peste viețile lor, asta e partea a doua. |
|