![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De unde știi frate motivul pentru care Dumnezeu a îngăduit executarea Președintelui Ceaușescu și a soției lui? Doar pentru că așa ai auzit în larma bulevardieră a propagandei? * Buncărele au fost construite și din alte motive. Mai ales din alte motive. De ce repeți, iarăși, ce vrea propaganda? * Consideri, deci, că ziariștii și caricaturiștii de la Charlie sunt oamenii satanei. De unde ai certitudinea că satana le-a luat sufletele? Moshule, spre deosebire de tinereii fascinați de aromele superficiale ale propagandei ideologiilor de orice tip, un bătrân creștin, un adevărat Mosh, are de obicei niscaiva scepticism și oarece putere de cuprindere mai nuanțată în raport cu gura lumii. Ceea ce tinerii nu știu, tu ai pricepit desigur: că fiecare etapă de vârstă se crede suverană. Apoi trece... Și vine alta care se crede suverană și tot așa. Poartă-ți vârsta, Moshule, că nu ți-a dăruit-o Bunul Dumnezeu degeaba! Inutil să-ți spun că mă dezamăgește schematismul cugetării în această problemă cruntă care se ridică din nou în lume. Schematism, formalism, iuțeală în judecarea unor lucruri atât de complexe, de cutremurătoare. Păi, se poate căruntețea voastră? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cezar, Legea Domnului este sa ne iubim aproapele si sa-L iubim pe Dumnezeu. Si ii mai putem iubi si pe dusmanii proprii. Daca ne asociem celor care-L hulesc pe Dumnezeu, nu mai respectam Legea Domnului.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! - Parintele Arsenie Papacioc |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca trebuie sa trecem in tabara adversa si sa-i luam in brate pe blasfemiatori. Un pic de moderatie nu strica. Cine si cu ce scop intarata spiritele? De ce s-a grabit presedintele tarii noastre sa preia mesajul
![]() http://stirileprotv.ro/stiri/interna...-inventat.html |
|
|||
|
|||
![]()
-eu nu inteleg cum multi cred ca doar cei care sunt teroristi sau omoara sunt oamenii satanei
-pai toti satanistii,hulitorii,si propovaduitorii ereziilor nu sunt oamenii satanei? -cei care strica sufletul si mintea sunt mai rai decat cei care omoara fizic "Nu vă temeți de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeți-vă mai curând de acela care poate și sufletul și trupul să le piardă în gheena. Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi și Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri. Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor și Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri." Sfânta Evanghelie după Matei -respectivi ziaristi prin hula lor si-au omorat sufletele,deci erau morti sufleteste |
|
|||
|
|||
![]()
PARDON, JE NE SUIS PAS CHARLIE : https://bucovinaprofunda.wordpress.c...phemie-pardon/
-"Charlie H. sunt extremisti de stanga, blasfemiatori, anti crestini, anti religie, anti clericalisti, Mă mir cum unii s-au declarat bulversati de sangele rece si cruzimea executorilor arabi. I-as intreba daca nu au fost bulversati de sangele rece si cruzimea blasfemiatorilor “jurnalisti” care in aceeasi publicatie abjecta il sodomizau grafic pe Dumnezeu In antichitate daca un om palmuia statuia imparatului, atunci el putea fi condamnat la moarte, delictul se numea crima de lezmajestate. Dar aici este vorba de Dumnezeu , nu de un om. Daca face o caricatura cu mine, da, il rog sa imi faca una si din profil, eu sunt o caricatura, dar… Dar! Daca face o caricatura Dumnezeului meu, il pocnesc crestineste, sa-i sara mucii pe pereti. Daca in România ar apărea așa blasfemii in vreo publicație și justiția nu i-ar sancționa, nu m-aș supăra dacă niscaiva ciobani i-ar ciomăgi des și indesat pe autori pentru o mai bună ințelegere a weltanschauung-lui românesc și a libertății de expresie a lemnului de fag pe os de neam prost. Pardon! PS: As fi foarte curios dacă publicația blasfemică CH a publicat și caricaturi blasfemice antievreiești, antitalmudice, antiholocaust. Sau se temeau să nu li se taie finanțările… Asadar totul se reduce la lucrurile simple: banii, viața sau mustața . Am zis!" |
|
|||
|
|||
![]()
Patriarhia Română: Solidaritate cu poporul francez, adică și cu blasfemiatorii Maicii Domnului și a Sfintei Treimi
http://www.apologeticum.ro/2015/01/p...fintei-treimi/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trateaza-i pe oamenii satanei din acceptiunea ta asa cum ai vrea tu sa fi tratat de cei care te cred la randul lor un om al satanei. |
|