![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Frate Cristian, te rog!...
Iustin nu mi-a facut nici un rau. De ce sa mai zabovim pe intamplari din trecut, care or fi avut noima lor, cand avem treaba frumoasa cu topicul? Uite, mai bine continuam cu aprofundarea textului parintelui Panaghiotis pe care l-ai gasit tu atat de frumos dublat in imagine si muzica... Acolo chiar ca avem ce gasi! E milostenie curata ca parintele a adunat acest text pentru noi, Domnul sa-l fericeasca! Last edited by ioan cezar; 19.09.2012 at 00:57:30. |
|
||||
|
||||
![]()
Nici rau , nici bine . . ., dar il simt atat de aproape si pe atat de departe pe fratele nostru , si nu vreau decat sa-l trezesc , si nu cred ca-i fac rau prin asta !
In alta ordine de idei , sa-ti bata inima a iubire si intelepciune in noul an scolar ! Doamne ajuta ! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar am nevoie de o inima curata si de nervi tari (in primul rand), dupa cum m-am (re)simtit in urma primei zile de scoala... Nu-i de gluma cu tigrii astia de adolescenti! In fond, copii care isi asteapta profesori intelepti si daruiti menirii lor. Dumnezeu sa ne ocroteasca si sa ne lumineze pe toti! Last edited by ioan cezar; 18.09.2012 at 01:31:42. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fericiti cei curati cu inima | Adrianna | Despre Sfanta Scriptura | 17 | 22.10.2012 21:45:51 |
Rugaciunea din inima | alexina | Rugaciuni | 10 | 17.10.2011 00:01:21 |
De la inima la inima | eduardd | Umanitare | 6 | 14.08.2011 09:23:30 |
Casa in inima bucovinei | soranalov | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 02.08.2010 15:31:37 |
Va rog din inima !!! | SimonaP | Umanitare | 4 | 04.07.2010 19:35:38 |
|