Citat:
În prealabil postat de anita
Da ,nu va avea loc peste 1000 1ni ci mult mai curand.
Eu nu interpretez de la mine ,o spun sfintii parinti,
Deci cercetati Scripturile si vedeti daca ce spune Mantuitorul nu se intampla astazi ,acum.Tot ce spune el se intampla acum ,a crescut numarul crimelor ,cand mamele isi ucid copiii in pantece.Sunt milioane pe an ,ganditi-va la China.
Nu stim nici clipa nici ceasul ,dar spune Hristos ,cand inmugureste maslinul ,clipa e aproape.
|
Gresiti grav. Daca Hristos nu stia, inseamna ca stiti mai multe decat Hristos. Va spun ca eu i-am auzit pe dintre marii duhovnici si o parte aveau acceasi pare ca dvs, dar macar recunosteau ca este o parere personala si nu o certitudine (aici gresiti grav) si o parte care sustineau exact asta ca nu va avea loc venirea in urmatoare mie de ani, dar tot ca o parere personala. Cred ca e mult mai corect si mai echilibtat sa nu ne dam cu parea.
Vreau sa imi spuneti, daca puteti, unde afirma Sfinti Parinti cand va avea loc, sau macar ca nu vor mai trece 1000 de ani. Va spun eu nicaieri. Nu incercati sa faceti afirmatii fara acoperire pentru ca nu va ajuta in argumentare.
A crescut cu siguranta nr de avorturi. Dar a crescut si populatia pamantului de zeci de ori. Puteti sa spuneti ca proportional numarul de avorturi e mai mare? Puteti sa presupuneti, si cred si eu ca asa e, dar nu puteti sa afirmati cu certitudine. Puteti sa afirmati ca nu vor fi mai mute avorturi peste 1000 de ani? Nu.
Ce inseamna aproape, asta e intrebarea. V-am spus ca apostolii credeau ca va veni in timpul vietii lor.
Daca sunteti de acord chiar propun deschidera unui topic pe acesta tema. Si sa vedem si argumentarea altor persoane.