![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 19.12.2011 at 12:36:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Stiu acest lucru. (Monofizitismul/ Eutihianismul)
Nu. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu recunosc ce cred, ce sunt...de unde mi-am luat invataturile, dar dumneavoastra nu recunoasteti ca biserica Adventista a preluat de la Biserica Catolica anumite invataturi, si v-am spus care, iar apoi veniti si spuneti ca Biserica Catolica nu e buna absolut deloc si ca un papa va fi Anticristul. Mie asta imi miroase a ipocrizie. Dati-va mana cu catolicii, impacati-va cu ei si anulati acele profetii referitoare la Vatican pe care profetii adventisti le-au facut (stiti la ce ma refer, ca toate religiile mai putin cea adventista se vor uni sub stapanirea Vaticanului) --- vedeti bine ca deja Biserica Catolica are stapanire asupra dumneavoastra. Recunoasteti acest lucru si impacati-va cu ideea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ei bine, tocmai asta n-o faceți...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
D-voastra trebuie sa declarati carui cult apartineti. Inversunarea de care dati dovada dovedeste ca nu sunteti ortodox ci apartineti unei secte ,poate baptist sau evanghelist Sunt curioasa daca vreun sectant ,in urma discutiilor cu ortodocsii s-a gandit sa se intoarca la religia in care a fost botezat. Sfantul Lavrentie de Cernigov spunea ca pana la sfarsitul veacurilor sectantii vor ramane in erezia lor si iata ca profetia se implineste.. |
|
|||
|
|||
![]()
am declarat deja: nu apartin niciunui cult
nu, asta nu, discut cu amabilitate, citesc si postez, nimic mai mult. |
|
|||
|
|||
![]()
cum nu fac asta? v-am trimis la pionierii adventisti, dar nu ati vrut sa luati in considerare ca si aceia au avut ceva de zis si credeti-ma, multi pionieri adventisti au luptat mai mult pentru Domnul decat o faceti dumneavoastra.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca va referiti la faptul ca ati avea nevoie de vreo 3 vieti sa studiati toata literatura patristica, e mai simplu: Cititi marturisirea de credinta, sau dogmatica unde sunt prezentate argumnetele cu trimiteri, acolo unde doriti sa verificati. Citat:
E dreptul dvs sa nu raspundeti. Dar atat timp cat afirmati ceva astept si o argumentare. Nu va oblig bineinteles, era doar o rugaminte.
|
|||
|
|||
![]()
sfirsitul veacurilor este aproape ,apoi incep alte veacuri -vremurile feriocite promise,
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|