![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 31.08.2011 at 11:04:00. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 31.08.2011 at 11:47:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Spuneam ca timpul Facerii poate fi omogen doar ca ipoteza de lucru, fara el nu exista miscare, dar orice miscare isi are variabilele sale,( "si a fost seara si a fost dimineata") insa timpul facerii nu e o variabila cantitativa , care se masoara prin durata profana scursa, ci e o realitate calitativa, de aceea dpmdv, el apartine timpului originii, trecutului mitic -"la inceput".
Citat:
Last edited by ioanna; 31.08.2011 at 12:45:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Decat sa ma tot intrebi mai bine ar fi sa te informezi chiar tu, ca nu prea ai scris nimic in sensul asta pana acum. Despre faptul ca avem un stramos comun si o stramoasa comunna am scris pe forum, daca nu ma insel erai si tu (nu tin minte, sunt multi atei pe forum), si sunt lucruri cunoscute date de oaneii de stiinta. cauta doar pe google si imediat o sa gasesti. Vorba e de ce nu stii tu aceste lucruri? Nu ai auzit de Eva mitocondriala, de exemplu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa fie clar: nu sunt ateu, dar incerc sa am bun-simt si ratiune. Nu e clar ca preotii si episcopii dresandu-se multimii de tarani in predici trebuiau sa se exprime la nivelul lor, mai ales in inculta si prafuita lume slava de dupa caderea Bizantului? Si uite asa, prin repetitie, s-au intarit basme babesti, fara legatura cu Biserica sau cu stiinta experimentala, dobandind, in mintea "minunatilor oameni simpli", o putere vecina cu a dogmelor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Evolutionismul teist este o imbinare intre evolutionism si crestinism. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am dat doar ce sustine si stiinta,adica stramosul comun, dar desi nu sustin oamenii de stiinta pe fata, stiinta infirma si evolutionismul. Nu mai dau explicatii, ca am scris zeci de mesaje pe forum, plus o discutie cu un om de stiinta evolutionist pe forumul catolic. |
![]() |
Tags |
creatie, creationism, darwin, evolutie, evolutionism |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cum sa spun ? | odi_groza | Pocainta | 22 | 11.09.2010 15:04:18 |
Teoria Evolutiei | Evreulcelales | Generalitati | 96 | 25.09.2009 08:37:52 |
Oamenii de stiinta vorbesc despre Dumnezeu... | amatyyy | Generalitati | 0 | 10.05.2009 13:51:19 |
Teoria evolutiei vs Dumnezeu | seby_din_brasov | Generalitati | 2 | 19.02.2009 20:42:45 |
|