![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() multa iubire ps tu nu faci fata discutiei cu mine de asta imi dai ignore , ca si 99 ... doi sectari .... ![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 10.08.2011 at 00:22:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebarea era in sens invers: daca am gresit cuiva fara Duh Sfant. Ii cerem iertare dar el nu poate ierta cu Duh Sfant. Cum se da iertarea in cazul asta? Aceasta era intrebarea. Si la fel si pentru pacatul public, cum se da iertarea, de catre publicul caruia am gresit si care poate ca nici macar nu-i de fata? Si poate ca nici nu are Duh Sfant ca sa ne dea iertare. In sensul asta era intrebarea. Last edited by Adriana3; 10.08.2011 at 00:46:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Adriana3; 10.08.2011 at 01:17:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Iar daca apostolilor li s-a zis sa isi ierte unul altuia nu reiese ca apoi apostolii ar trebui sa ierte mirenilor in mod unidirectional si ca mirenilor trebuie sa le ierte doar apostolii. Ca de preoti scrie ca suntem cu totii preotie Imparateasca. Cei cu functii administrative suplimentare erau episcopii si batranii ![]() Degeaba fierbi sub masca rasetelor si falsei iubiri declarate verbal dar impunsa pe la spate, ca nimeni nu-i orb ![]() Si acu' intri iar pe ignore, sa-ti faci fata singur singurel :D |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Daca ortodocsii nu si-ar fi schimbat numele pentru a-si defini pozitia (aceea de Biserica drept-slavitoare) si a se distanta de eresul catolic, s-ar fi putut crede ca ar fi fost de acord cu acesta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca prin Filioque latinii au pierdut catolicitatea, pai rasaritenii nu au pierdut-o si ei cand au renuntat sa isi spuna catolici? Si cum de in sinoade continua sa isi spuna Biserica catolica? Tocmai in sinoade care sunt tinute tocmai cu scopul de a se delimita de erezii! Cat despre conditionalul folosit este tocmai pentru a sublinia ca asa au crezut si coptii ca ei ar avea dreapta credinta si s-au numit ortodocsi. Si daca ortodocsii rasariteni trebuiau sa isi zica ortodocsi pentru a nu fi facuti partasi la ereziile catolice, sa inteleg ca sunt in cazul asta partasi la cele copte avand in vedere ca si ei sunt tot ortodocsi? Si nu mi-ati demonstrat cum anume romano-catolicii au confiscat ceea ce le-a apartinut de la inceput. Este ca si cum, daca eu ma cert cu fratele si apoi imi pastrez numele de familie trasmitandu-l la urmasi l-as confisca de la fratele care, pentru a se diferentia de mine, incepe sa foloseasca numele de familie al mamei. Este absurd. Last edited by Adriana3; 10.08.2011 at 03:02:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
După aceea nu mai citesc pentru a nu rămâne prea mult minunat. Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Iti pierzi timpul, Adriana3 nu va intelege, ea are o doctrina proprie si un cult propriu, adrianismul. Nu vei reusi decat cel mult sa te enervezi, asa cum au facut toti ortodocsii care au discutat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In primul mileniu Biserica nu se numea Catolica, se numea doar Biserica. "Catolic" era unul din atributele sale, la fel cum un alt atribut era "ortodoxa". Am scris pentru ceilalti ortodocsi, pentru ca tu probabil nu-ti vei schimba parerile. Nu am vazut vreodata sa-ti schimbi o parere proprie, daca stii tu ca ti-ai schimbat sa-mi arati si mie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|