![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Habar n-am (repet) unde te duci tu și-n ce crezi tu.
Eu vorbesc de CREZUL rostit și mărturisit în Bisericile ORTODOXE ROMÂNEȘTI!
|
|||
|
|||
|
Si credeti ca ortodocsii greci sau altii care marturisesc Crezul asa cum a fost scris si marturisit de la inceput: "Cred Intr-Una Sfanta, Catolica si Apostolica Biserica" nu mai sunt ortodocsi pentru ca nu au schimbat cuvantul grecesc "catolica" cu cel slavon "soborniceasca" asa cum au facut romanii?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
multa iubire |
|
|
||||
|
||||
|
Pentru osutafaraunu:
Credeti ca spovedania nu este utila ? Ar putea un fel de a ne marturisi pacatele unii altora, cum spunea Sfantul Apostol Iacov. |
|
|
|||
|
|||
|
Cu siguranță mărturisirea de care amintește sf. ap. Iacov este utilă. Ar fi utilă și "spovedania" dacă ar fi conformă cu sfatul apostolului. Mă refer la principiul [άλλήλων] = unii altora, reciproc, mutual. Iacov 5,16.
|
|
|
|||
|
|||
|
Si cum credeti ca ar trebui procedat pentru a respecta forma "unii altora"? Ma refer la concret, cum ar trebui facuta aceasta Spovedanie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Adică exact așa cum scrie. După ce mărturisitorul s-a confesat, vine rândul confesorului să se mărturisească. Asta presupune "unii altora", reciprocitatea.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
astept citatul sa vezi si tu ... pune-l cu mina ta aici ca sa vada toti cit de mincinos esti ... multa iubire hai ca te fac eu mincinos cu proba 16.Mărturisiți-vă deci unul altuia păcatele și vă rugați unul pentru altul, ca să vă vindecați, că mult poate rugăciunea stăruitoare a dreptului. asadar sectare , tu nu poti sa fi drept caci esti un profet al minciunii .... si tatal care iti este - diavolul nu e drept . multa iubire ps mai studiaza multa iubire Last edited by the_Listener; 09.08.2011 at 18:33:02. |
|
|
|||
|
|||
|
Asta intelesesem. Intrebarea era in alt sens: marturisirea se face in grup sau doar intre 4 ochi cu alta persoana sau ambele. Si apoi, paragraful in care Domnul spune sa luam Duh Sfant si carora vom ierta, iertate sa fie iar carora vom tine, tinute sa fie, cui se aplica in cazul acesta? Tuturor?
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 19:24:40 |
| Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 23:13:56 |
| Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 10:23:38 |
|
|