Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.01.2011, 12:47:41
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Cuvant frumos spus catre atei , versetele date de tine.
Vezi ca si tu ai un cuvant de spus ateilor?
Toti putem spune ceva ateilor.
Eu fosta atee am aratat acum ca sunt crestina ortodoxa.
MariS fost ateu a aratat ca este crestin cu ajutorul parintelui Teofil Paraianu.
Tu Calin ai fot ateu si astazi esti crestin si ai si tu experienta ta.
Iata exemple de dat ateilor. Oameni care au fost ca si ei si care astazi si-au schimbat viata deschizand usa Celui care bate.
E adevărat ce spui, dar acești oameni nu doresc decât să hulească, să se bucure când "cade" un creștin, când se enervează sau vorbește mai repezit, e dorința lor să submineze și să "demontreze" ceva de genul: vezi că am avut dreptate, și ei sunt tot oameni, nu sunt atât de sfinți, lasă că-ți arăt eu cum cad ei, te provoacă și caută să arunce mărul discordiei chiar și între noi.

Încă o provocare: cică, care a fost baza ateismului nu știu cărui om? De fapt, ce dorește: să-i furnizezi argumente puerile dintr-o altă perioadă a vieții tale, ca să înceapă el jongleria argumentațiilor sataniste? Orice ateu este un rebel, un revoltat (satanist) care contestă supremația vreunui Dumnezeu, unii dintre ei se consideră ei înșiși dumnezei. Ateii nu se iubesc între ei, nici nu se respectă, tot timpul trebuie să-și demonstreze reciproc, dar și altora, care e "mai bun", "mai tare", "mai deștept" etc. Ateii colaborează "contractual" până când au interese comune, după care fiecare cu treaba lui, chiar SELECȚIA NATURALĂ, în care cu atâta pasiune și ură cred.

Doamne ajută!

P.S. Credința sau necredința este o problemă subiectivă, a crede nu are nimic de a face cu știința. A crede nu e a ști, așa cum a ști nu înseamnă a crede. Cei ce au urechi de înțeles să înțeleagă. Am explicat ce înseamnă asta în alte postări sau dacă eu nu am dreptate, citiți, ateilor, mai mult decât vorbiți. Nimeni nu va crede sau va crede pe baze științifice.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.

Last edited by I.Calin; 04.01.2011 at 12:52:44.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni pentru atei. cod_gabriel Generalitati 48 11.08.2014 07:25:49
Pentru atei xanixade Teologie si Stiinta 84 06.04.2011 19:24:36
Cuvânt despre venirea lui Antihrist și pentru sfârșitul lumii clujeanul33 Generalitati 14 07.05.2010 23:38:20
Cuvant de folos pentru suflet monica.miholca Rugaciuni 0 06.02.2009 21:58:04