![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Spune-mi si mie de ce crezi tu, ca religia ta e cea dreapta, si ar fi frumos s-o mentionezi aici care e, cateva argumente te rog.
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Și ca să răspund întrebării tale [nepuse], sunt de confesiune adventist de ziua a șaptea. |
|
|||
|
|||
![]()
as vrea sa te rog ceva, daca tu spui ca e religia dreapta, adu-ne argumente din biblie, unde sa scrie clar ca e religia dreapta.
|
|
|||
|
|||
![]()
La calendarele crestin ortodoxe exista si cate o icoana. Dupa ce trece anul si schimbam calendarul ce se face cu icoana? se arunca impreuna cu calendarul? se pastreaza?
Cu iconitele pe hartie simpla sau plasticate primite de-a lungul timpului ce se face? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu-s icoane alea ci doar reproduceri dupa icoane. La fel și cele "de buzunar".
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar nu ati raspuns la intrebare, se pastreaza sau nu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu-i păcat să le trimiți la reciclare!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
aici vb de ortodoxie si adventism. si ti-am pus o intrebare la care te-am rugat frumos sa-mi raspunzi. tu sustii, ca religia ta -adventism- e cea dreapta, adu-mi argumente din biblie unde scrie clar asta. cred ca scrie destul de clar la profilul meu.
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred că ar fi mai potrivit un topic dedicat, nu acesta.
Iartă-mă, m-am ocupat prea mult în a-ți demonstra că religia mea este cea creștină, doar confesiunea fiind azș. În cele peste 3.000 de reply-uri am reușit să evit până acum afirmații de genul acesta: "calea adventistă este cea dreaptă și corectă, mergeți pe ea!". Și n-aș vrea s-o fac acum intuind reticența cu care ar fi primită o asemenea afirmație. De aceea mă limitez în a spune că urmând învățătura lui Hristos și a sfinților apostoli e suficientă pentru a ne situa pe Calea cea dreaptă și corectă. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mica intrebare despre casatorie | cred_cu_adevarat | Nunta | 5 | 21.11.2012 22:35:44 |
O mica intrebare ! | Darkanian | Generalitati | 1 | 02.03.2011 22:29:30 |
O mica intrebare | evika_evita | Generalitati | 21 | 16.09.2009 02:39:33 |
Despre icoane | alecsandru | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 44 | 29.05.2008 10:58:01 |
O mica intrebare... | Andragel | Generalitati | 11 | 23.02.2008 15:46:57 |
|