![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Si discutand atat timp pe forum nu ai aflat ca noi nu spunem ca ingerii si sfintii sunt Dumnezeu? In timp ce idolii erau considerati divinitatea. Cineva daca saruta fotografia copilului nu inseamna ca el il considera pe copil zeu, deci nu-l face idol. Cred ca nu ai inteles ce era acela un idol.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Spune-mi si mie de ce crezi tu, ca religia ta e cea dreapta, si ar fi frumos s-o mentionezi aici care e, cateva argumente te rog.
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Și ca să răspund întrebării tale [nepuse], sunt de confesiune adventist de ziua a șaptea. |
|
|
|||
|
|||
|
as vrea sa te rog ceva, daca tu spui ca e religia dreapta, adu-ne argumente din biblie, unde sa scrie clar ca e religia dreapta.
|
|
|
|||
|
|||
|
La calendarele crestin ortodoxe exista si cate o icoana. Dupa ce trece anul si schimbam calendarul ce se face cu icoana? se arunca impreuna cu calendarul? se pastreaza?
Cu iconitele pe hartie simpla sau plasticate primite de-a lungul timpului ce se face? |
|
|
|||
|
|||
|
Nu-s icoane alea ci doar reproduceri dupa icoane. La fel și cele "de buzunar".
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
aici vb de ortodoxie si adventism. si ti-am pus o intrebare la care te-am rugat frumos sa-mi raspunzi. tu sustii, ca religia ta -adventism- e cea dreapta, adu-mi argumente din biblie unde scrie clar asta. cred ca scrie destul de clar la profilul meu.
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mica intrebare despre casatorie | cred_cu_adevarat | Nunta | 5 | 21.11.2012 23:35:44 |
| O mica intrebare ! | Darkanian | Generalitati | 1 | 02.03.2011 23:29:30 |
| O mica intrebare | evika_evita | Generalitati | 21 | 16.09.2009 03:39:33 |
| Despre icoane | alecsandru | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 44 | 29.05.2008 11:58:01 |
| O mica intrebare... | Andragel | Generalitati | 11 | 23.02.2008 16:46:57 |
|
|